Ingrediente
  • 1 kg file de pastrav
  • 150 gr faina
  • 150 gr malai
  • sare
  • ulei
  • lamaie
Mod de preparare
Am decongelat fileul de pastrav si l-am lasat le scurs. Am amestecat pe un platou faina cu malaiul si putinasare. Am pus intr-o tigaie antiaderenta putin ulei la incins. Fileul de pastrav, l-am presarat cu sare si l-am trecut prin amestecul de faina cu malai pe o parte si pe cealalta si l-am prajit pentru cateva minute in uleiul incins pe ambele parti. Am scos pe un prosop absorbant, apoi am pus pe platou. Am servit cu lamaie si pilaf de orez.
File-pastrav-crusta-malai-faina-1 File-pastrav-crusta-malai-faina-2 File-pastrav-crusta-malai-faina-3 File-pastrav-crusta-malai-faina-5
Etichete: , , ,
Comentarii
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Galerie foto
Arhive
error: Conținutul este protejat!