Imi place cand mancarea este aspectuoasa si apetisanta, parca o mancam mai cu pofta! Aceasta placinta impletita, cu legume si carne o fac de regula simpla, dar de data aceasta am ales sa o impletesc pentru a-i impresiona pe mesenii casei si chiar a avut efectul scontat. 🙂
Ingrediente
  • 1/2 pachet foietaj Bella
  • 150 gr piept de pui afumat
  • 150 gr costita de porc afumata
  • 200 gr piept de pui proaspat prajit
  • 2 fire ceapa verde
  • 4 bucati gogosar murat
  • 2oua
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita mustar
  • piper
  • cimbru
  • 1/2 legatura marar
  • 2 graunti usturoi
Mod de preparare
Feliem carnea si o punem intr-un bol. Ceapa o taiem rondele si o adaugam peste carne, de asemeni usturoiul curatat. Gogosarul scurs l-am taiat bucatele mai micute si l-am adaugat in bol. Amestecam bine ingredientele si le asezonam cu condimentele si mararul tocat. Batem ouoale bine si oprim putin din ele pentru a unge placinta, iar peste restul adaugam mustarul si faina. Omogenizam si turnam peste ingredientele din bol. Fiind atatea ingrediente deja sarate, nu a fost nevoie de un adaos desare. Intindem foietajul peste folia in care a fost impachetat si taiem la capete in fasii, iar la mijloc asezam ingredientele. Impletim marginile, ungem cu oul oprit cu ajutorul unel pensule si asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pentru 35 minute la 180 grade. Noi am servit placinta impletita, cu legume si carne, calda alaturi de sos iutica de la Bunatati din natura.

Placinta-impletita-cu-legume-carne-1 Placinta-impletita-cu-legume-carne-2 Placinta-impletita-cu-legume-carne-3 Placinta-impletita-cu-legume-carne-4 Placinta-impletita-cu-legume-carne-5

Etichete: , , , ,
Comentarii
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Galerie foto
Papanasi-amestec-branza-pesmet-9
tort-duo-10
Omleta-la-cuptor-cu-cartofi-1
Turte-Panini Maker-Breville-9
Faguri-madlene-aroma-portocale-trandafiri-14
Prajitura-cu-iaurt-dulceata-coacaze-negre-12
pizza-ciuperci-carne-pui-afumata-7
Cornuri-bicolore-8
negresa-gem-caise-nuci-fulgi-migdale-6
Arhive
error: Conținutul este protejat!