Ingrediente
  • 350 gr amestec mexican delegume
  • 2 conserve cu bucati de ton in suc propriu(2×185 gr)
  • 100 mlulei
  • 1 telina micuta
  • 1 varf lingurita piper macinat
  • 1 varf lingurita boia de ardei
  • 1/2 lamaie
  • 1 lingurita mustar clasic
  • 1 lingurita sare
  • apa pentru fiert legumele
Mod de preparare
Mai intai punem apa la fiert cu putinasare, iar cand atinge punctul de fierbere adaugam legumele congelate si le lasam 10 minute sa fiarba la foc mediu. Curatamtelinasi o dam pe razatoaea mica. Stropim telina cu putina zeama de lamaie, apoi o amestecam cu mustarul si incepem sa mixam picuranduleiputin cate putin. Strecuram legumele si le lasam sa se raceasca. Scurgem lichidul din conservele de ton, iar peste bucatile de ton picuram putina zeama de lamaie. Amestecam legumele racite cu maioneza de telina si bucatile de ton si asezonam cupiper, boia si sare daca mai este cazul. Servim cu paine prajita.

salata-ton-legume-mexicane- maioneza- telina-1 salata-ton-legume-mexicane- maioneza- telina-2 salata-ton-legume-mexicane- maioneza- telina-3 salata-ton-legume-mexicane- maioneza- telina-4 salata-ton-legume-mexicane- maioneza- telina-5

Etichete: , , , , ,
Comentarii
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Galerie foto
Arhive
error: Conținutul este protejat!