Cu aceasta reteta particip la  campania „Iubim si Daruim cu Schar” organizata de Schar si Celiaci.ro. Dupa cum am spus si la reteta anterioara, aceasta campanie ne incurajeaza sa daruim iubire celor dragi, in special preparandu-le mancaruri cat mai sanatoase si cat mai apetisante. Iar pentru ca toate acestea sa se infaptuiasca, exista produsele Schar, fara gluten, dintre care eu am ales pentru reteta de fata, faina si painea din cereale. Si pentru ca luna februarie este desemnata iubirii, cu multa iubire va daruiesc si eu aceasta reteta si va invit la un concurs pe blog. Ceea ce aveti voi de facut, este sa lasati  un comentariu la retetele postate, prin care  sa daruiti un gand bun, o poveste frumoasa de viata, o experienta traita, iar cei de la Schar vor alege o persoana  pe care o vor premia cu produse fara gluten, pentru o luna intreaga. Va asigur ca sunt tare bune produsele Schar, eu deja m-am indragostit de ele.
Ingrediente
  • 8 felii de paine fara gluten, de la Schar
  • 4 pulpe de pui dezosate, preparate la gratar
  • 8 felii de gogosari murati
  • 2 oua
  • sare
  • putin ghimbir ras
  • 1 lingura faina fara gluten, de la Schar
  • 100 ml ulei de palmier
Portii: 4; Timp de preparare: 15 minute rulouri-aperitiv-paine-fara-gluten-1
Mod de preparare
Asezam feliile de paine pe un tocator, sau blat de lucru si le aplatizam usor cu sucitorul de aluaturi. rulouri-aperitiv-paine-fara-gluten-2
Nu insistam prea mult, pentru a nu le rupe. Asezam apoi cate o pulpa de pui dezosata si preparata la gratar in prealabil( eu le-am avut preparate cu o zi inainte) si cate o felie de gogosar murat, apoi impaturim felia de paine, peste cele doua ingrediente si acoperim ingredientele in partea exterioara cu inca o felie de paine. rulouri-aperitiv-paine-fara-gluten-3 Amestecam ouale cu un praf de sare si putin ghimbir ras, atat cat se ia intre degete, adaugand si o lingura de faina, pentru a fi compozitia mai omogena. Trecem rulourile prin compozitia de oua si le prajim in uleiul de palmier pentru cateva secunde pe fiecare parte. rulouri-aperitiv-paine-fara-gluten-4 rulouri-aperitiv-paine-fara-gluten-5 Le servim atat calde, cat si reci, cu legume proaspete si un ceai bun. rulouri-aperitiv-paine-fara-gluten-6 Sunt tare de efect si se prepara rapid.

NOTA

  • Se pot tartina feliile de paine cu putin unt, sau se poate adauga putin cascaval in interior.
Sa va fie de folos! rulouri-aperitiv-paine-fara-gluten-8
Etichete: ,
Comentarii
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Galerie foto
farfalle-in-sos-de-zacusca-si-maruntaie-de-pui-la-tigaie-1
Tort-ciocolata-gem-caise-fulgi-migdale-12
Omleta-la-cuptor-cu-cartofi-1
Tocana-pui-legume-7
prajitura-dungata-II-10
Tocanita-de-rosii-cu-ardei-copti-si-carne-de-curcan-4
Ciorba-legume-costita-afumata-zeama-varza-3
Placinte-impletite-dovleac-5
Ciorba-ciolan-afuma-galuste-cartofi-zeama-varza-5
Arhive
error: Conținutul este protejat!