Rețete pentru eticheta: Preparate cu carne tocata
16 rețete
09 aprilie 2016 - Pui - 0 comentarii
Ne plac preparatele din carne tocată: chifteluțe, perișoare, pârjoale, etc. și încerc să le combin în moduri diverse cum este și această rețetă de perișoare de pui, în sos de roșii cu busuioc și usturoi. Porții: 8 Timp de preparare: aproximativ 60 minute  
08 decembrie 2015 - Pui - 4 comentarii
Ne-am indragostit de sosurile cu branzeturi si asta din cauza lui Vladutz si tin sa-i multumesc mult pentru asta! Face niste sosuri de te lingi pe degete. Bine, eu nu reproduc o reteta cap-coada, dar imprumut ideea de baza si prepar cu ce am eu […]
19 iunie 2015 - Rețete cu carne - 3 comentarii
Nu pot sa spun decat ca a iesit ceva tare bun, o budinca aerata si tare gustoasa! Portii: 4; Timp de preparare: aproximativ 90 minute
06 iunie 2015 - Vită - 6 comentarii
Este o reteta by Laura’s Sweets care m-a incantat si am preparat-o la multicooker. Este veche, am adus-o de pe bucataras, ca acolo am o colectie mai mare de retete. Diferenta intre reteta mea si a ei este marimea morcovilor, ea a folosit din […]
02 aprilie 2015 - Porc - 4 comentarii
Tare mult le-a placut baietilor mei acest gen de musaca! Mi-au zis ca asa vor sa o prepar de acum inainte si mi-au dat nota maxima, ca mai nou acum mi se dau note la mancare :)))) Portii: 6; Timp de preparare: sub 90 […]
26 martie 2015 - Porc - 9 comentarii
Ador leurda, asa ca o folosesc in orice mancare unde se poate asorta. Azi am adaugat-o si in amestecul de carne tocata cu care am umplut ardeii si in sosul de rosii in care i-am fiert. Da un gust usor picant mancarurilor, in functie […]
30 ianuarie 2015 - Paste - 4 comentarii
De fiecare data cand fac chiftele si nu se mananca toate calde, pentru cele care raman, prepar diverse sosuri pe care le servim cu paste, orez sau cartofi. De data aceasta am adaugat langa ele niste tagliatele.   Portii: 4; Timp de preparare: 30 minute
29 ianuarie 2015 - Aperitive - 4 comentarii
Chiftelele sunt preferatele baietilor mei. Aceasta este reteta mea de baza, in care combin carnea tocata cu legume in proprortie de 1:1.
11 decembrie 2014 - Porc - 2 comentarii
De cand am descoperit pe bucataras ca pot folosi perisoarele si altfel decat in ciorba, le tot combin in diverse sosuri si mancaruri. Concluzia: imi plac in orice combinatie!
04 octombrie 2014 - Porc - 12 comentarii
Este o placinta foarte buna, care poate fi consumata atat ca aperitiv cat si ca fel principal, intrucat este foarte satioasa. Am gasit la Kaufland foi de placinta necongelate, care m-au incantat tare mult, cum s-au comportat si in plus nu am mai pierdut […]
Pagina 1 din 212
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
delatte.ro
Galerie foto
Arhive