Rețete pentru eticheta: regis stone
6 rețete
21 septembrie 2017 - Porc - 0 comentarii
Mâncarea de cartofi țărănești cu gogoșari în sos de roșii era cea mai frecventă mâncare din copilăria mea, dar îmi plăcea mai mult iarna, gătită cu carne de porc afumată, de la oala cu untură. O prepara mama într-un anume mod, de muream de […]
06 august 2017 - Somon - 0 comentarii
Ne place somonul și cel proaspăt și cel afumat, iar azi am preparat somon la grill cu condimente și roșii cherry, și a ieșit o bunătate. L-am tinut la macerat câteva ore într-un sos de soia și a iesit foarte gustos. L-am servit simplu, […]
21 februarie 2017 - Vegetariene - 0 comentarii
Tare bun un astfel de grill în bucătărie, mai ales în anotimpurile reci, când nu ne permite timpul să ne delectăm cu clasicele grătare! Însă acest grill este ceva mai deosebit decât grillurile clasice, mai ales prin învelișul special, antiaderent, cu efect de piatră încinsă, […]
26 octombrie 2016 - Pui - 0 comentarii
Îmi place mult combinația de roșii cu ardei copți, pe care o prepar pentru iarnă, apoi o folosesc la diverse mâncăruri și sosuri, ca în rețeta de față. Foarte bună a ieșit această rețetă de ficat de pui și ciuperci în sos de roșii cu […]
20 octombrie 2016 - Pui - 0 comentarii
În zona de unde îmi am eu originile, ciulamaua era o mâncare foarte frecventă, preparându-se cu diverse ingrediente, cum ar fi: carne de pui, ciuperci, dovlecei, urzici, sau chiar combinând unele dintre aceste ingrediente. Nu se folosește smântâna pentru îngroșare, așa cum am văzut în […]
03 octombrie 2016 - Dulciuri diverse - 0 comentarii
Când spun desert rapid, înseamnă că în maxim 30 de minute este și savurat, rece sau cald, după preferințe. În timp ce cuptorul era ocupat cu un alt preparat, eu am apelat la tigaia Regis Stone, și-a făcut de curând loc în bucătăria mea și […]
Maria Udrea
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Arhive