Rețete Mâncăruri de post
19 rețete
Mancaruri de post
Mancarurile de post, pot fi atat simple si usoare, cat si complexe, prin multitudinea ingredientelor care pot sa le compuna: legume, fructe, orez, paste. Sunt pline de vitamine si arome, fiind mult mai sanatoase decat mancarurile cu carne.
Retete de mancaruri fara carne
Cartea de retete virtuala Retete Merisor, ofera o gama larga de mancaruri de post: sosuri de legume, tocanite, musaca, budinci, diverse gratinuri, toate va asteapta sa le incercati si savurati cu incredere.
05 ianuarie 2017 - Mâncăruri de post - comentarii
Mâncarea de fasole albă, cred că rămâne una dintre cele mai populare mâncăruri fie că este gătită de post, fie cu afumătură de porc. Am ales să fac de data aceasta pastă de fasole, rețetă clasică de post cu sos de ceapă și roșii, […]
15 noiembrie 2016 - Mâncăruri de post - comentarii
Iahnia de fasole este o mâncare tradițională românească, fiind chiar una dintre cele mai populare mâncăruri, mai ales asezonată cu ciolan afumat și cârnați, dar este foarte bună și simplă, de post, așa cum am preparat-o eu în rețetă de față. Porții: 8 Timp […]
Ideea acestei salate am preluat-o de pe bucataraș.ro, nu mai știu cine a postat o astfel de salată pentru prima dată, pentru că mulți bucătărași au preparat-o ulterior, dar știu că m-a încântat combinația și abia acum am încercat-o și eu. Bineînțeles că eu […]
Dacă ne plictisim de clasicele salate de vinete, le putem îmbunătăți cu diverse ingrediente  și obținem un alt gust. Pentru această salată de vinete cu ardei copt, de post, am folosit ingredientele de la congelator, pe care mi le-am asigurat de toamna trecută.  
Scovergile fac parte din categoria „rețetele bunicii”, sau „amintiri din copilărie”. Sunt așa de bune, fie sărate, ca și gustare sau mic dejun, fie dulci, unse cu unt și gem, ca și desert, alături de un ceai bun și aromat. În rețeta de față am […]
Varza este una din mâncărurile mele preferate, indiferent de modul de preparare. Azi am preparat-o de post, cu sos de ardei copt, la Slow Cooker Crock Pot.
Este o ciorbă de post, ușor acrișoară, cu gust intens de legume, datorită modului de preparare, adică la Slow Cooker Crock Pot. Porții: 8 Timp de preparare: 3 ore și 15 minute
Este prima dată când prepar fasole roșie și pot spune că diferă puțin la gust față de cea albă, parcă e mai dulceagă, sau cel puțin așa mi s-a părut mie. Am preparat-o la Crock Pot, prietenul meu de nădejde în bucătărie.  
Această tartă cu dovlecel, roșii și ceapă caramelizată, este o tartă sărată de post, care poate fi consumată ca și mic dejun, alături de un ceai bun. Porții: 4 Timp de preparare: 45 minute
Această ciorbă dulce-picantă cu ardei copt, face parte din categoria mâncărurilor de post și este preparată la Crock Pot. Crock Potul prepară mâncărurile âncet așa încât ingredientele folosite își păstrează gustul și aroma. Porții: 8 Timp de preparare: 4 ore
Pagina 1 din 212
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
delatte.ro
Galerie foto
Arhive
error: Conținutul este protejat!