Rețete Rețete cu carne
116 rețete
Retete de mancaruri cu carne: aport de proteine
Carnea are o importanta majora in alimentatie, avand un continut mare de proteine si minerale si asigurand o buna functionare a organismului. Pastrand un echilibru intre consumul de carne si legume, nu putem discuta decat de o alimentatie sanatoasa.
Retete de mancaruri cu carne : diversie combinatii
Retetele cu carne sunt cele mai diverse, carnea putand fi combinata cu legume, fructe, paste, chiar si lactate, in functie de provenienta acesteia. Fripturile au un aspect placut, frumos rumenite si asezate pe platouri alaturi de garnituri, salate si muraturi, fac deliciul oricarei mese. Tocanitele sunt cele mai gustoase mancaruri cu carne, iar servite in platouri rustice, cu mamaliguta, ne imbie la visare pe taramuri legendare.
02 februarie 2018 - Porc - comentarii
Pentru că mi-a rămas piure de cartofi pentru a doua zi, am încropit cu el aceste delicioase brioșe din cartofi cu bacon în sos de roșii. Inițial am vrut să fac niște găluște de cartofi cu bacon, dar mi s-a părut mai comod să […]
17 ianuarie 2018 - Porc - comentarii
O mâncare rapidă și tare gustoasă, această iahnie de fasole cu cârnați afumați, atunci când ai la îndemână niște conserve delicioase, așa cum le am eu pe cele de la Sun Food! Când esți obosit sau în criză de timp și trebuie să prepari […]
09 ianuarie 2018 - Carne tocată - comentarii
Pentru că ne-au plăcut în mod deosebit chiftelele în crustă de susan, preparate anterior, m-am gândit să prepar de data aceasta chiftele în crustă din fulgi de porumb. De data aceasta le-am preparat din carne de pui amestecată cu puțină fleică de porc. Tare […]
02 ianuarie 2018 - Carne tocată - comentarii
Pentru că ne plac în mod deosebit chiftelele și le prepar destul de des, de data aceasta am ales această variantă de chiftele din carne în crustă de susan. Crusta de susan le-a dat o notă aparte atât ca aspect, cât și ca gust. […]
21 decembrie 2017 - Carne tocată - comentarii
Sarmalele reprezintă felul de mâncare adorat cel mai mult de români, în special de sărbători, iar eu de data aceasta am preparat sarmale în foi de varză acră – rețeta clasică. Spun, de data aceasta, pentru că îmi place să le prepar în mai […]
13 noiembrie 2017 - Pui - comentarii
Sunt de-a dreptul delicioși, acești ficăței de pui în sos de soia cu piure de cartofi, mai ales alături de niște murături bune! Îmi place mult sosul de soia, iar în combinație cu un sos de roșii dulceag rezultă un preparat tare gustos. Iar […]
21 septembrie 2017 - Porc - comentarii
Mâncarea de cartofi țărănești cu gogoșari în sos de roșii era cea mai frecventă mâncare din copilăria mea, dar îmi plăcea mai mult iarna, gătită cu carne de porc afumată, de la oala cu untură. O prepara mama într-un anume mod, de muream de […]
17 septembrie 2017 - Carne tocată - comentarii
Musacaua este una din mâncărurile noastre preferate, în materie de carne tocată, iar de data aceasta, având din grădina mamei câteva vinete și câțiva dovlecei, am preparat o musaca de vinete și dovlecei, tare gustoasă, pe care o recomand cu toată încrederea. Porții: 4 […]
15 iunie 2017 - Pui - comentarii
Am asortat acest piept de pui cu legume caramelizate, în sos de soia, cu niște spaghete fără gluten, care, din păcate, nu se comportă ca și cele obișnuite, se cam rup în timpul fierberii, dar oricum, sunt gustoase și sănătoase. Se poate asorta cu […]
09 iunie 2017 - Carne tocată - comentarii
Ne plac mult tartele și plăcintele sărate, iar această tartă cu carne tocată, mozzarella și legume, a fost foarte apreciată și devorată rapid, caldă, cu ketchup pe deasupra. Mie mi-a plăcut în mod deosebit stratul de legume cu mozzarella, iar data viitoare voi adăuga […]
Pagina 1 din 12123...10...Ultima »
Maria Udrea
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Arhive



retetemerisor.ro Web analytics