Rețete Carne tocată
9 rețete
09 iunie 2017 - Carne tocată - comentarii
Ne plac mult tartele și plăcintele sărate, iar această tartă cu carne tocată, mozzarella și legume, a fost foarte apreciată și devorată rapid, caldă, cu ketchup pe deasupra. Mie mi-a plăcut în mod deosebit stratul de legume cu mozzarella, iar data viitoare voi adăuga […]
11 mai 2017 - Carne tocată - comentarii
Ne plac mult și clătitele sărate și le prepar adesea fie ca aperitiv fie în diverse combinații cum sunt și acești cannelloni din clătite cu sos de roșii și sos bechamel. Au ieșit tare buni, umpluți cu carne tocată și legume, apoi dați la […]
28 aprilie 2017 - Carne tocată - comentarii
Chiar dacă sunt mai bune sarmalele cu ceapa prăjită, eu și ai mei le preferăm pe cele fără prăjeală, pentru că sunt mai light, mai sănătoase. Partea „neplăcută” este că mănânci mai multe, pentru că nu simți acel disconfort, sau sățietate, așa cum simți […]
15 februarie 2017 - Carne tocată - comentarii
În lipsa unui grătar adevărat și a vremii prielnice pentru el, acest grill cu efect de piatră încinsă m-a scos din impas și am preparat niște mici de casă gustoși, suculenți și pe gustul celor care i-au savurat. Să vă spun câte ceva despre acest […]
14 noiembrie 2016 - Carne tocată - comentarii
Am văzut acest gen de musaca din piure de cartofi cu varză și carne tocată, la Vlăduț, bucătarul de la Neatza și mi s-a părut tare interesantă combinația, așa că nu am stat prea mult pe gânduri și am preparat-o, dar în stilul meu. […]
04 noiembrie 2016 - Carne tocată - comentarii
Când eram la liceu și locuiam la cămin, cea mai bună mâncare de la cantină mi se părea piureul de cartofi cu pârjoale moldovenești. Odată am luat și eu parte la prepararea pârjoalelor, fiind de serviciu la cantină în acea zi. Rețeta de față este […]
07 mai 2016 - Carne tocată - comentarii
  Le-am văzut, la Papabun.ro,  mi-au plăcut, le-am executat. Mulțumesc, Găbytzu, pentru rețetă delicioasă! Aluatul l-am făcut exact ca al Găbiței, dar am dublat cantitățile și tare mult mi-a plăcut, este un aluat foarte elastic pe care îl poți modela foarte ușor. La chifteluțe […]
09 aprilie 2016 - Carne tocată - comentarii
Ne plac preparatele din carne tocată: chifteluțe, perișoare, pârjoale, etc. și încerc să le combin în moduri diverse cum este și această rețetă de perișoare de pui, în sos de roșii cu busuioc și usturoi. Porții: 8 Timp de preparare: aproximativ 60 minute  
08 decembrie 2015 - Carne tocată - comentarii
Ne-am indragostit de sosurile cu branzeturi si asta din cauza lui Vladutz si tin sa-i multumesc mult pentru asta! Face niste sosuri de te lingi pe degete. Bine, eu nu reproduc o reteta cap-coada, dar imprumut ideea de baza si prepar cu ce am eu […]
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
delatte.ro
Galerie foto
Arhive