Rețete Pui
47 rețete
Carne de pui: fragezime si gust placut
Carnea de pui este una din cele mai bune alegeri din categoria carnuri, fiind gustoasa, sanatoasa si rapid de preparat, indiferent de mod, avand proprietatea de a fi foarte frageda.
Retete diverse cu carne de pui
Retetele de pui sunt cele mai frecvent intalnite in orice carte de bucate, de la fripturi si tocanite, la snitele si chiftele, preparate intr-o diversitate de moduri si servite alaturi de multe alte preparate culinare cum ar fi salatele de legume, sau de fructe, pastele si sosurile.
14 noiembrie 2016 - Pui - comentarii
Îmi place să prepar ostropel de pui, în special vara, cu pui fraged de curte și usturoi proaspăt din grădină. De data aceasta nu am avut niciunul din ingredientele amintite, însă tot am încropit un preparat bun, de ne-am lins pe degete. Iar servit […]
08 noiembrie 2016 - Pui - comentarii
Băieții mei adoră friptura de pui, șnițelele, chiftelele și în general preparatele din carne. De fiecare dată încerc să le combin în așa fel încât să aduc ceva în plus față de data trecută, iar aceste pulpe de pui în crustă de muștar au […]
06 noiembrie 2016 - Pui - comentarii
Papricașul este o mâncare tradițională ungurească, asta toată lumea știe, preparată din carne de pui, multă ceapă, roșii, unt sau untură și multă paprika, în special dulce. Bineînțeles că fiecare, în casa lui, o prepară după bunul plac, eu de exemplu am exclus untura, am pus […]
26 octombrie 2016 - Pui - comentarii
Îmi place mult combinația de roșii cu ardei copți, pe care o prepar pentru iarnă, apoi o folosesc la diverse mâncăruri și sosuri, ca în rețeta de față. Foarte bună a ieșit această rețetă de ficat de pui și ciuperci în sos de roșii cu […]
20 octombrie 2016 - Pui - comentarii
În zona de unde îmi am eu originile, ciulamaua era o mâncare foarte frecventă, preparându-se cu diverse ingrediente, cum ar fi: carne de pui, ciuperci, dovlecei, urzici, sau chiar combinând unele dintre aceste ingrediente. Nu se folosește smântâna pentru îngroșare, așa cum am văzut în […]
01 iulie 2016 - Pui - comentarii
Aveam o astfel de rețetă postată cu ani în urmă pe bucătăraș și dacă tot am repetat-o zilele acestea, am zis să o prezint și pe blog, să rămână și în cartea de rețete „merișor.ro” 🙂 La astfel de preparate, trebuie avut în vedere […]
22 iunie 2016 - Pui - comentarii
Aveam de mult pe lista de așteptare această rețetă de pui kievskaia, de când mi-au făcut poftă, rând pe rând, fetele de pe bucătaraș.ro. M-a atras în mod deosebit untul aromatizat cu verdețuri, cu care se umple pieptul de pui. Se poate aromatiza untul […]
05 iunie 2016 - Pui - comentarii
Pui fraged de țară, preparat la cuptor, legume trase ușor pe grill, sos gustos de usturoi, ce poate fi mai bun decât atât? Porții: 4; Timp de preparare:  60 minute
23 mai 2016 - Pui - comentarii
Pot să spun despre aceste pulpe de pui în manta de șunculiță la cuptor, că au ieșit tare bune, fragede la interior și suculente, iar mantaua de șunculiță ușor crocantă, dar nu foarte uscată și o să vedeți de ce, în modul de preparare.  
26 aprilie 2016 - Pui - comentarii
Băieții mei sunt mari devoratori de șnițele, din piept de pui în special și încerc deseori să le combin cât mai diversificat, cum este și cazul de față. Deci, acest piept de pui în crustă din fulgi de porumb a ieșit tare bun, crocant la exterior […]
Pagina 1 din 5123...Ultima »
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
delatte.ro
Galerie foto
Arhive