Rețete Supe/Ciorbe
29 rețete
Nicio categorie
Supe și ciorbe: o imbinare intre lichid și solid
Supele și ciorbele, nelipsite de la mesele principale ale zilei, mai ales in sezonul rece, sunt pline de savoare și asigura o parte din aportul de lichide, necesar organismului, fiind și vitaminizante și nutritive.
Supe și ciorbe: rețete diverse de prin lume adunate
Acrișoare, ușor dulci și deseori picante, cu gusturi diferite prin natura ingredientelor folosite, sunt inspirate din diverse bucătării, dar in principal au un ușor specific țaranesc, preluat de la mama si bunica.
30 august 2017 - Supe/Ciorbe - comentarii
Vara, cea mai gustoasă ciorbă este, de departe, cea din roșii de grădină bine coapte, iar dacă o asezonăm și cu alte ingrediente gustoase, atunci gustul va fi desăvârșit. De data aceasta eu am preparat o ciorbă de roșii cu bacon afumat și cartofi […]
17 august 2017 - Supe/Ciorbe - comentarii
Ador roșiile de grădină bine coapte, iar supele cu gust intens de roșii sunt preferatele mele. De data aceasta am preparat o supă cremă de roșii cu dovlecel, pe care am servit-o cu niște rulouri din foietaj. Rulourile din foietaj au fost combinate, unele […]
03 iulie 2017 - Supe/Ciorbe - comentarii
Mie îmi place ciorba de dovlecel cu roșii simplă, dar cum ai mei sunt mari iubitori de preparate cu carne, am adăugat de data aceasta și niște scăriță afumată și a ieșit chiar foarte bună.   Porții: 8 Timp de preparare: 60 minute
09 noiembrie 2016 - Supe/Ciorbe - comentarii
Nu prea ne omorâm noi după această legumă, dar o pregătesc în diverse combinații și rezultă niște mâncăruri tare bune, cum este această supă cremă de dovlecel cu crutoane usturoiate. Porții: 4 Timp de preparare: 45 minute
20 octombrie 2016 - Supe/Ciorbe - comentarii
Am tot văzut această ciorbă preparată de mulți colegi de-ai mei, bucătarași, așa că a sosit timpul să fie preparată și în bucătăria mea. Eu nu am folosit doar piept de pui, ci am pus un pui de curte mai micuț și mai slăbuț. […]
17 august 2016 - Supe/Ciorbe - comentarii
Ciorba de roșii cu dovlecel, este una dintre cele mai bune ciorbe pe timp de vară, atunci când roșiile de grădină sunt bine coapte, părerea mea. Și dacă este servită cu niște crutoane aromatizate, adică trase în unt cu usturoi și diverse condimente, atunci […]
15 iulie 2016 - Supe/Ciorbe - comentarii
Am avut poftă de o ciorbă de fasole verde și dovlecel, iar băieții mei au avut poftă de o ciorbă cu ceva afumătură, așa că am combinat poftele și a rezultat o delicioasă ciorbă de fasole verde cu dovlecel și scăriță afumată. Porții: 8 Timp de […]
13 iunie 2016 - Supe/Ciorbe - comentarii
Este o ciorbă din carne de curcă crescută la curte, ușor dulceagă, dar și puțin acrișoară, cu multe legume și franjuri de ou. Porții:8; Timp de preparare: 120 minute
14 mai 2016 - Supe/Ciorbe - comentarii
Nu prea se împacă ai mei cu genul acesta de ciorbe, dar mie îmi plac, iar primăvara sunt chiar indicate, ajută la detoxifierea organismului. Porții: 8; Timp de preparare: 60 minute
18 ianuarie 2016 - Supe/Ciorbe - comentarii
  Pornind de la ciorba radauteana, care ne place foarte mult, am adaptat aceasta ciorba de perisoare din piept de pui si bacon afumat, dreasa cu smantana si usturoi, obtinand un gust usor asemanator. Nu am folosit intocmai ingredientele de la cea radauteana, dar rezultatul […]
Pagina 1 din 3123
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Galerie foto
Arhive