Muschiulet de porc impletit cu bacon

de 3retetemerisor
6189 vizualizări

Foarte mare succes a avut aceasta reteta Muschiulet de porc impletit cu bacon si s-a cerut rapid repetata!

Am cumparat niste muschiulet de porc din piata si m-am gandit sa-l prepar altfel decat o friptura obisnuita, asa ca l-am impletit frumos si l-am impanat cu o sunculita taraneasca si mult usturoi.
[ingredients title=”Ingrediente”]

  • 3 buc muschi de porc(900 gr)
  • 150 gr sunculita taraneasca
  • 1-2 capatani de usturoi
  • condimente: piper,cimbru,busuioc, boia de ardei iute
  • sare
  • 200 ml ulei
  • 50 ml apa
  • 200 ml vin rosu
  • 150 gr ketchup dulce

[/ingredients]
[preparare title=”Mod de preparare”]

Iata cat de simplu preparam reteta Muschiulet de porc impletit cu bacon!

Feliem fiecare bucata de muschiulet de porc in trei, dar lasam cate un capat intreg si batem cele trei felii usor cu ciocanul de snitele.
Din condimente, putin ulei si sare, facem un sos cu care ungem fiecare felie de muschiulet.
Feliem sunculita cat de subtire putem.
Usturoiul il curatam si il taiem marunt.

Lasam si cativa graunti de usturoi in coaja si ii adaugam in tava, printre carne.
Impletim cele trei bucati de muschiulet si asezam printre impletituri felii de sunculita si bucati de usturoi.
Punem ulei si apa intr-o tava, asezam muschiuletul de porc si dam la cuptor la 200 de a grade pentru 50 de minute.
Din cand in cand intoarcem muschiuletul de porc de pe o parte pe alta si il stropim cu vin.
Cu 5 minute inainte de stigerea cuptorului am uns feliile de muschiulet cu putin ketchup dulce.
Iese foarte fraged si gustos!

[/preparare]

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

6 comentarii

Sara & Miki 19 octombrie 2013 - 8:55

Minunat ti-a iesit! O zi frumoasa!

Răspuns
Maria Udrea 19 octombrie 2013 - 12:14

Multumesc, mult! Aprecierea ta conteaza mult pentru mine!
O zi frumoasa si tie!

Răspuns
dulceiutesarat 19 octombrie 2013 - 14:04

Da! Asta e demential, arata de revista si e bun de nu se poate.

Meri, eu sunt Lia daca nu m-ai identificat:) …ti-am scris si azi-dimineata. deci ma abonasem dar n-am primit retetele astea noi pe care le stiu din bucataras dar imi place sa comentez si pe aici cand am timp. M-am abonat acum din nou si nu a zis ca sunt deja abonata cum ar fi normal. Sa vedem ce face de acum incolo, poate functioneaza.

Răspuns
Maria Udrea 19 octombrie 2013 - 14:13

Multumesc, Lia, nu stiu inca ce si cum, de ce nu primesti, sau ce ar trebui sa fac, crede-ma mi-am prins urechile pe aici, ca nu prea stiu cum sa le fac, dar le dau eu de cap intr-un final 🙂

Răspuns
simonacallas 6 decembrie 2014 - 18:51

Grozava idee de a gati muschiuletul, felicitari! Arata extraordinar, demn de o masa festiva 🙂

Răspuns
Maria Udrea 6 decembrie 2014 - 19:51

Multumesc, Simona! Te pup.

Răspuns

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: