La mare cautare printre aperitivele unei mese festive, dar bune in orice zi ca gustare aceste rosii umplute cu crema de branza!

Iar daca rosiile sunt de gradina, deliciul este maxim.

Si daca mai sunt si decorate haios, vor atrage si copii mofturosi.

Ingrediente
  • 6 rosii coapte
  • 200 g crema de branza cu smantana
  • 250 g branza telemea sarata
  • 1/2 legatura marar verde
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute
  • Pentru decor:
  • masline verzi umplute cu gogosar
  • masline negre
  • felii de castraveti
  • ardei rosu
  • ridichi rosii


Mod de preparare

Cum pregatim Rosii umplute cu crema de branza.

Am spalat rosiile si le-am sters cu prosoape de hartie absorbante.
Apoi, cu ajutorul unui cutit cu varful ascutit, am decupat interiorul, lasand totusi pe margini pulpa de rosie cam de 3 mm.
Branza telemea, am pasat-o cu ajutorul unei furculite, apoi am amestecat-o cu crema de branza cu smantana.
Nu am vrut sa folosesc unt, asa ca am luat aceasta crema de branza foarte buna.
Am spalat mararul si l-am tocat marunt, apoi l-am presarat peste amestecul de branza.
Am presarat si boiaua de ardei iute si am omogenizat compozitia de branzeturi.
Cu aceasta compozitie de branzeturi am umplut rosiile.
Le-am decorat haios ajutata de baietii mei.
Sunt tare gustoase si de efect si arata foarte bine pe platoul cu aperitive!

Puteți urmări rețetele mele și pe pagina de Facebook, dar vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete: , , , , , , , ,
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...
Comentarii
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Arhive