Preparare aluat
Frecam ouale cu zaharul si putinasare, adaugam uleiul, laptele, apoi amestecam cele doua compozitii si incepem sa incorporam faina amestecata cu garantul.
Framantam un aluat foarte pufos si nelipicios.
Preparare omleta
Tocam ceapa solzisori, iar ingredientele pe baza de carne le tocam in cubulete.
Scurgem ciupercile si le taiem mai micute.
Ungem o tigaie antiaderenta cu putinuleisi o punem pe foc la incins, apoi adaugam jumatate din cantitatile de ingrediente tocate.
Batem doua oua cu 1 lingura de lapte, putina sare si piper si le adaugam in tigaie peste restul ingredientelor.
Lasam cam un minut sa se prajeasca, invartind putin tigaia sa se intinda oul peste tot, apoi intoarcem omleta cu o spatula de lemn pe partea cealalta.
Lasam omletele la racit pe un platou intins.
Preparare rulada aperitiv cu omleta si aluat cu branza si cartofi
Amestecam galbenulsul cu laptele si ungem cu acest amestec ruladele, apoi presaramchimen.
Le coacem la 180 de grade pentru 40 de minute.
Se poate rade cascaval deasupra ruladelor cu 5 minute inainte de expirarea timpului de copt.
Se pot servi cu ketchup sau cu legume proaspete.