Rulouri cu carne de pui în felii de paine

de 3retetemerisor
11497 vizualizări
Rulouri cu carne de pui în felii de paine

Cu aceste rulouri cu carne de pui în felii de paine  particip la  campania „Iubim si Daruim cu Schar” organizata de Schar si Celiaci.ro.
Dupa cum am spus si la reteta anterioara, aceasta campanie ne incurajeaza sa daruim iubire celor dragi, in special preparandu-le mancaruri cat mai sanatoase si cat mai apetisante.
Iar pentru ca toate acestea sa se infaptuiasca, exista produsele Schar, fara gluten, dintre care eu am ales pentru reteta de fata, faina si painea din cereale.

Si pentru ca luna februarie este desemnata iubirii, cu multa iubire va daruiesc si eu aceasta reteta si va invit la un concurs pe blog.
Ceea ce aveti voi de facut, este sa lasati  un comentariu la retetele postate, prin care  sa daruiti un gand bun, o poveste frumoasa de viata, o experienta traita, iar cei de la Schar vor alege o persoana  pe care o vor premia cu produse fara gluten, pentru o luna intreaga.
Va asigur ca sunt tare bune produsele Schar, eu deja m-am indragostit de ele.
[ingredients title=”Ingrediente”]

  • 8 felii de paine fara gluten, de la Schar
  • 4 pulpe de pui dezosate, preparate la gratar
  • 8 felii de gogosari murati
  • 2 oua
  • sare
  • putin ghimbir ras
  • 1 lingura faina fara gluten, de la Schar
  • 100 ml ulei de palmier

[/ingredients]

Portii: 4;
Timp de preparare: 15 minute
rulouri-aperitiv-paine-fara-gluten-1
[preparare title=”Mod de preparare”]

Asezam feliile de paine pe un tocator, sau blat de lucru si le aplatizam usor cu sucitorul de aluaturi.
rulouri-aperitiv-paine-fara-gluten-2

Nu insistam prea mult, pentru a nu le rupe.
Asezam apoi cate o pulpa de pui dezosata si preparata la gratar in prealabil( eu le-am avut preparate cu o zi inainte) si cate o felie de gogosar murat, apoi impaturim felia de paine, peste cele doua ingrediente si acoperim ingredientele in partea exterioara cu inca o felie de paine.
rulouri-aperitiv-paine-fara-gluten-3
Amestecam ouale cu un praf de sare si putin ghimbir ras, atat cat se ia intre degete, adaugand si o lingura de faina, pentru a fi compozitia mai omogena.
Trecem rulourile prin compozitia de oua si le prajim in uleiul de palmier pentru cateva secunde pe fiecare parte.

rulouri-aperitiv-paine-fara-gluten-4
rulouri-aperitiv-paine-fara-gluten-5
Servim aceste rulouri cu carne de pui în felii de paine atat calde, cat si reci, cu legume proaspete si un ceai bun.
rulouri-aperitiv-paine-fara-gluten-6

Sunt tare de efect si se prepara rapid.


NOTA

  • Se pot tartina feliile de paine cu putin unt, sau se poate adauga putin cascaval in interior.

Sa va fie de folos!
rulouri-aperitiv-paine-fara-gluten-8

[/preparare]

Print Friendly, PDF & Email

Rețete înrudite

16 comentarii

Timea 11 februarie 2016 - 10:01

Tare bine arata!!!

Răspuns
Anonim 11 februarie 2016 - 10:05

Apetisant si sanatos, o reteta care trebuie incercata!

Răspuns
Maria Udrea 11 februarie 2016 - 12:51

Multumesc, Timea!

Răspuns
Maria Udrea 11 februarie 2016 - 12:51

Anonim, multumesc de vizita! 🙂

Răspuns
DiaMar bucataria galbena 11 februarie 2016 - 20:19

Si uite asa vin eu pe la tine la orele astea tarzii si ma bantuie toata noaptea bucatele tale.Eu dupa 7 seara nu papa nimicuta.

Răspuns
Maria Udrea 11 februarie 2016 - 20:54

Mihaela, iti opresc pentru maine dimineata, sau fac altele, ca mai am materie prima. 🙂

Răspuns
Geanina Ciobanu 12 februarie 2016 - 6:28

Cat de bine poate sa arate!Bravo, Meri!

Răspuns
Maria Udrea 12 februarie 2016 - 6:38

Multumesc, Geanina! Pup cu drag!

Răspuns
Mariana Robescu 12 februarie 2016 - 7:05

Simplu si bun! Daca le pregatim maine sotilor, la micul-dejun, asa ceva, sigur vor fi incantati. Si duminca zic sa le facem ceva dulce. Oare ei ce ne surpriza ne vor face? Eu ma multumesc cu o floare. Pup Maria

Răspuns
Maria Udrea 12 februarie 2016 - 7:09

Eheeee, Mariana, vedem noi ce surprize ne pregatesc ei! :)))
Am pregatit si o inimioara dulce, ca nu se putea fara.
Multumesc de vizita si apreciere! Pupici si imbratisari!

Răspuns
Laura Nechita 12 februarie 2016 - 9:21

Arata extrem de apetisant, acum am vazut si modul ingenios de preparare! Bravoo, Merisor! 😡

Răspuns
CRISTINA-IULIANA Pana 12 februarie 2016 - 9:48

Buna idee ptr mic-ul dejun in familie! Savuroase si satioase! >:D<

Răspuns
Maria Udrea 12 februarie 2016 - 10:14

Multumesc, Laura! Mi-a placut cum se comporta painea de la ei.

Răspuns
Maria Udrea 12 februarie 2016 - 10:21

Multumesc, Crisule!

Răspuns
Laura Din 13 februarie 2016 - 9:16

Vai, cum arata!!! Ce-as gusta si eu! 😀

Răspuns
Maria Udrea 14 februarie 2016 - 12:44

Pup, Laura! Cu drag te-as servi!

Răspuns

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: