Dragii mei, luna aceasta blogul meu este gazda unei provocări frumoase și anume: „Tradiție și gastronomie românească”, provocare lansată cu ceva timp în urmă de Gina Bradea si al ei blog Poftă bună.

Despre această provocare aflați mai multe accesând linkul subliniat mai sus.

Și dacă luna aceasta este luna florilor, m-am gândit ca și tema provocării să fie în ton cu specificul lunii și anume: „Preparate cu flori de mai”.

Ceea ce aveți voi de făcut, este să preparați rețete cu flori de mai, dar să fie cu specific tradițional românesc.

Puteți prepara de la ceaiuri și decocturi, la sucuri, siropuri și diverse băuturi, dulcețuri și deserturi, sau ce vă amintiți voi că preparau mămicile și bunicile în copilărie.

Vă aștept cu mic, cu mare să vă înscrieți la această provocare și să-mi trimiteți linkurile rețetelor voastre, până la sfârșitul acestei luni, pentru a le atașa la parada provocării.

Vă doresc inspirație bună și spor la preparat!

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Etichete: ,
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...
Comentarii
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Arhive