Smoothie din pepene galben cu piersici si menta

de Maria Udrea
4200 vizualizări
Smoothie din pepene galben cu piersici si menta

Azi ne-am vitaminizat cu niste smoothie-uri tare gustoase, printre care și acest Smoothie din pepene galben cu piersici si menta.
Eu ador pepenele galben mai mult decât pe cel rosu, asa ca vara profit din plin de gustul acestuia.

smoothie-cu-pepene-galben-piersici-si-menta-6

[ingredients title=”Ingrediente”]

  • 3 felii pepene galben
  • 3 piersici bine coapte
  • 2 lingurițe miere polifloră
  • frunze de mentă
  • 2 linguri apa minerala

[/ingredients]

Portii: 3

Timp de preparare: sub 15 minute

[preparare title=”Mod de preparare”]

Cum pregatim deliciosul Smoothie din pepene galben cu piersici si menta.

Pentru ca pepenele nu a fost chiar dulce, am adaugat si miere in smoothie, altfel o excludeam de la ingrediente.
Curatam pepenele de coajă si seminte, il taiem in cuburi si il punem in recipientul blenderului, impreună cu 3-4 frunze de menta, o lingurita de miere si o lingura apa minerala.
Trecem pepenele prin blender pana devine o pasta, pe care o transferam in alt recipient.
In acelas mod procedam si cu piersicile, dar la acestea am preferat sa le prepar cu coaja cu tot, pentru ca acolo sunt cele mai multe vitamine.
Deci le indepartam samburii, le taiem in cuburi si le adaugam in recipientul blenderului, impreuna cu o lingurita de miere, 4-5 frunze mici de menta si o lingura apa minerala.
Trecem ingredientele prin blender pana se omogenizeaza.
Se formeaza de fapt doua smoothie-uri, pe care le portionam in doua recipiente.
Intr-un recipient am pus smoothie de piersici la baza si pe cel de pepene deasupra, iar in celalalt invers.
Pe la jumatatea recipientului smoothie-urile s-au amestecat, avand astfel 3 gusturi intr-un recipient.
Au iesit tare bune si frumos colorate aceste smoothies cu pepene galben, piersici si menta.

Smoothie din pepene galben cu piersici si menta

Smoothie din pepene galben cu piersici si menta

[/preparare]

Print Friendly, PDF & Email

Rețete înrudite

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: