Iată cum pregătim delicioasa înghețată de banane și caramel condensat!
Decojim bananele, le rupem în bucăți mai mici și le punem în recipientul blenderului.
Adăugăm zeama de lămâie și pornim blenderul, transformându-le într-un piure fin.
Apoi amestecăm piureul de banane cu caramelul condensat, până la omogenizare.
Punem compoziția într-un recipient cu capac, pe care îl dăm la congelator, pentru aproximativ 2 ore.
Pe parcurs, putem amesteca în compoziție, de 2-3 ori, pentru a se menține cremoasă și a nu se forma acele ace de gheață.
Este foarte aromată și delicioasă această înghețată de banane cu caramel!
Pentru un plus de gust și prospețime, putem adăuga și câteva frunze de mentă.
Dacă vrem să iasă mai multă, putem adăuga și un iaurt cremos în compoziția de banane, sau frișcă, dar deja discutăm de alte rețete.
Să vă fie de folos!