Iahnie de fasole cu cârnați afumați

de Maria Udrea
2158 vizualizări
Iahnie de fasole cu cârnați afumați

O mâncare rapidă și tare gustoasă, această iahnie de fasole cu cârnați afumați, atunci când ai la îndemână niște conserve delicioase, așa cum le am eu pe cele de la Sun Food!

Când esți obosit sau în criză de timp și trebuie să prepari mâncare pentru întreaga familie, conservele te scot oricând din impas.

[ingredients title=”Ingrediente”]

[/ingredients]

[preparare title=”Mod de preparare”]

Pregătim ingredientele pentru Iahnie de fasole cu cârnați afumați

Curățăm legumele, le spălăm și le tocăm în cuburi.
Jumătate din cățeii de usturoi îi tăiem rondele, iar restul îi vom răzui spre final.
Tăiem cârnații în rondele mai groase.
Spălăm pătrunjelul și îl tocăm mărunt.
Preparare Iahnie de fasole cu cârnați afumați
Punem uleiul la încins și prăjim rondelele de cârnați în el.
Le scoatem, apoi, cu o spumieră și le punem într-un vas.
În locul lor adăugăm legumele și le călim ușor, amestecându-le și picurând din când în când și puțină apă.
Când sunt pătrunse, adăugăm roșiile și le lăsăm să fiarbă la foc încet, până cuburile acestora se pasează și se transformă în sos.
Adăugăm, apoi, conținutul conservelor de fasole, iar peste un timp, condimentele: cimbrul, foile de dafin, piper măcinat.
Lăsăm iahnia să fiarbă aproximativ 10 minute, apoi adăugăm și rondelele de cârnați afumați.
Mai lăsăm mâncarea pe foc alte 8-10 minute, potrivindu-i gustul cu condimente, sare și usturoi răzuit.
După stingerea focului, adăugăm pătrunjelul verde, tocat.
Servim delicioasa mâncare de fasole cu cârnați afumați, alături de murăturile preferate.
Să vă fie de folos!
Mulțumesc frumos, celor de la Sun Food pentru delicioasele conserve cu care încropim rapid mâncăruri, atunci când suntem în criză de timp!

[/preparare]

Print Friendly, PDF & Email

Rețete înrudite

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: