Gustoasă și, mai ales,sănătoasă această salată de legume coapte cu perle de brânză și crackers!

Cu legumele trase la grillul uns ușor cu ulei aromat în care au stat roșii deshidratate și crackers din ovăz fără gluten, de la Nairn’s o adevărată armonie de gusturi și culori.

Produsele Nairn’s sunt alimente din ovăz integral de cea mai bună calitate și sunt 100% naturale, fără aditivi, fără conservanți și extrem de gustoase.
Nairn’s ne oferă o gamă vastă de produse din ovăz integral fără gluten.
Toate produsele Nairn’s sunt 100% naturale, nu conțin uleiuri hidrogenate, OMG și sunt o sursă excelentă de fibre, conferind senzația de sățietate de-a lungul întregii zile.
Biscuiți delicioși cu conținut scăzut de zahăr – cu 40% mai mic decât la biscuiții obișnuiți.
Crackerși ambalați în porții separate pentru o gustare delicioasă, bună de luat la drum.
Produsele se pot achiziționa din magazinele Carrefour, Mega Image, Billa, Selgros, Bebe Tei, Carturești și Naturalia sau online, pe Diverta.ro, AlimenteSpeciale.ro și BioPlanet.

De asemenea, puteți comanda produsele direct pe magazinul online, UnicornNaturals.ro.
Îi puteți urmări și pagina de Facebook, unde ne țin la curent cu toate promoțiile si noutățile.

Ingrediente

Mod de preparare

Pregătim ingredientele pentru Salată de legume coapte cu perle de brânză și crackers

Spălăm bine legumele, fără a le curăța de coajă și le lăsăm să se scurgă, sau le tamponăm cu prosoape absorbante.
Feliem vinetele și dovleceii pe rotund, în grosime de aproximativ 5 mm și le așezăm pe un platou, sau o tavă, răsfirate.
Presărăm sare peste feliile de legume și le lăsăm 5-6 minute să elimine din apă.
Le tamponăm, apoi, cu prosoape absorbante.
Decupăm capacul de la ardeiul roșu, cel de la capătul cu codița.
Folosim cupa ca suport pentru salată, așa că o curățăm de semințe și nervuri.
Capacul îl tăiem în cuburi mai mici.

Preparare salată de legume coapte cu perle de brânză și crackers

Ungem grillul, sau tigaia antiaderentă cu puțin ulei aromat și o punem pe foc, la încins.
Eu am folosit ulei de la roșii deshidratate, că tare mult îmi place aroma lui.
Când tigaia este bine încinsă, așezăm rondelele de legume și le lăsăm câteva secunde să se rumenească pe prima parte, apoi le întoacem și le rumenim și pe a doua parte.
Rumenim pe grill și roșiile cherry, până începe să li se încrețească coaja, de asemeni și bucățelele de ardei.
 Când toate sunt rumenite, le lăsăm să se tempereze, apoi tăiem rondelele de vinete și dovlecei în bucăți mai mici.
Le amestecăm în salatieră, le asezonăm cu sare și piper și le stropim cu foarte puțin ulei și zeamă de lămâie.
Tartinăm turtițe de pâine și crackers cu perle de brânză și le servim cu salata de legume coapte.
Sunt delicioase toate, dar mai ales, mă bucur că am descoperit produsele gustoase și sănătoase, din ovăz integral, fără gluten, de la Nairn’s!
Să vă fie de folos!

Print Friendly, PDF & Email
Etichete: , , , ,
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...
Comentarii
Maria Udrea
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Blender profesional avansat G21
Blendere, storcătoare, deshidratoare
Cook & Play
Arhive