Sunt tare gustoase și ușoare aceste Chiftele de ton cu ciuperci și alte legume și sunt fără ouă, tocmai bune de servit în zilele de post, cu dezlegare la pește!
Servite cu multă lămâie și pâine prăjită, sau cu niște sos iuțel – dulceață de ardei iuți, sunt chiar delicioase.
Puteți vedea rețeta de dulceață de ardei iuți cu un click AICI!
Se pot prepara și din altfel de pește, dar nouă ne place fileul de ton în ulei de floarea soarelui, sau ulei de măsline.
Ingrediente
- 600 g file de ton în ulei de măsline
- 4 cartofi mici
- 1 morcov mediu
- 1 ceapă mică
- 150 g ciuperci din conservă
- 1 legătură pătrunjel verde
- zeamă de lămâie
- sare
- piper
- 1 lingură dulceață de ardei iuți
- 100 g pesmet
- 50 g susan
Porții: 16
Timp de preparare: 50 de minute
Mod de preparare
Pregătim ingredientele pentru Chiftele de ton cu ciuperci și alte legume
Preparare Chiftele de ton cu ciuperci și alte legume
Dacă preferați chiftelele de ton cu ouă în compoziție, vă recomand rețeta Chiftele de ton cu ciuperci, sau rețeta Chiftele de ton cu porumb dulce.
Puteți urmări rețetele mele și pe pagina de Facebook, dar vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram.