Pentru că ouăle umplute nu lipsesc de pe platourile cu aperitive festive, am pregătit pentru sărbători un Platou cu patru feluri de ouă umplute.

Am combinat patru rețete de ouă umplute pe un singur platou, pentru a împăca toate gusturile, dar și pentru un plus de culoare.

Ingrediente

  • ouă fierte
  • pastă de ton cu castraveți murați
  • salată de ciuperci cu maioneză
  • pastă de pate cu gălbenușuri și cremă de brânză
  • cremă de brânză cu avocado

Mod de preparare

Voi atașa mai jos rețetele pentru umpluturile necesare acestui Platou cu patru feluri de ouă umplute.

Trei dintre rețetele pentru umpluturi le-am prezentat pe blog, anterior, ca și salate, sau aperitive.
Este vorba de:
Varianta de ouă umplute cu pate din ficat de pui o mai găsiți pe blog, pentru că este cea mai frecventă pe care o prepar, fiind favorita băieților mei.
Ar mai fi de adăugat rețeta pentru crema de brânză cu avocado.
Aceasta este o rețetă foarte simplă în care am folosit o cremă de brânză tartinabilă, puțină brânză telemea și un avocado pasat și stropit cu zeamă de lămâie. Toate aceste ingrediente le-am amestecat și a rezultat o cremă gustoasă și frumos colorată.
În plus, la rețeta de pate din ficat de pui am mai adăugat și gălbenușurile fierte, pasate și amestecate cu puțin muștar.
Ouăle umplute sunt mai de efect pe platoul cu aperitive, așa cu umpluturi diferite, în plus, se pot împăca mai multe gusturi.
Se pot decora cu verdeață, cu legume, sau murături, pentru un plus de culoare și prospețime.
Sper să vă placă platoul meu cu ouă umplute și să vă folosească drept inspirație pentru mesele de sărbători, sau diverse aniversări.

Puteți urmări rețetele mele și pe pagina de Facebook, dar vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete: , , , , , ,
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
Comentarii
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Arhive