Rețete pentru eticheta: aluat fraged
25 rețete
02 august 2016 - Prăjituri - 0 comentarii
Prăjitura cu gem de prune și aluat răzuit, este una din prăjiturile copilăriei, pe care ne-o prepara mama. Cu gem de prune proaspăt și aluatul din: ouă, untură, făină și lapte prins(iaurt natural, preparat în casă). Era o prăjitură tare apreciată la vremea aceea, cu […]
21 februarie 2016 - Prăjituri - 8 comentarii
Un deliciu absolut această prăjitură cu aluat fraged și blat de albușuri cu ciocolată și ananas! Provocarea Cutia Misterelor (Mistery Box Challenge),  inițiată cu ceva timp în urmă de Cerasela Badr El-Dina a rămas printre provocările favorite din blogosferă, la care particip cu mare drag. Este […]
26 decembrie 2015 - Prăjituri - 7 comentarii
Prajitura combinata cu aluat fraged si blat cu cocos este deosebita si tare gustoasa cu asa combinatie de aluat fraged, cu nuca in el, aluat de bezea cu nuca de cocos, gem dulce-acrisor de caise si jeleu dulce-acrisor de visine. Am vazut ca Vladutz, […]
07 aprilie 2015 - Dulciuri de post - 4 comentarii
Sunt chiar delicioase aceste nuci umplute cu cremă de biscuiți și gem, chiar dacă sunt de post! Cu gem de caise, ușor acrișor și aromat, amestecat cu nucă măcinată, într-un aluat fraged, aromat cu vanilie, n-au cum să nu placă. Portii: peste 100; Timp […]
06 decembrie 2014 - Fursecuri - 4 comentarii
Am testat acesti minunati Biscuiti cu scortisoara preparati la aparatul de waffe si tare incantata am fost de ei. Sunt  atat de simpli, dar tare gustosi, cu aroma intensa de scortisoara si tare sfaramiciosi, se topesc instant! Eu nu prea fac fursecuri sau turta […]
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Arhive