Rețete pentru eticheta: carnati
3 rețete
07 noiembrie 2015 - Porc - 2 comentarii
Incerc sa combin in fel si chip ingredientele, pentru a-i surprinde placut pe baieti, cu altfel de mancare, aporoape de fiecare data. De data aceasta am combinat mazarea cu gnocchi, carnati dar si niste sunca presata cu crusta din boabe de piper. A iesit […]
24 decembrie 2013 - Porc - 10 comentarii
Rapid si usor am combinat carnatii cu pieptul de pui si bacon si au iesit niste Rulouri cu carnati afumati in piept de pui si bacon, foarte apreciate. Carnatii au fost putin picanti, fara prea multa grasime si afumati.
14 noiembrie 2013 - Aperitive - 8 comentarii
Designul acestei retete de placinta impletita cu carnati l-am vazut pe net, dar nu stiu sa spun unde,doar am retinut ideea si am aplicat-o ca tare mi-a placut!
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Arhive