Rețete pentru eticheta: carne tocata
7 rețete
02 ianuarie 2018 - Carne tocată - 0 comentarii
Pentru că ne plac în mod deosebit chiftelele și le prepar destul de des, de data aceasta am ales această variantă de chiftele din carne în crustă de susan. Crusta de susan le-a dat o notă aparte atât ca aspect, cât și ca gust. […]
21 decembrie 2017 - Carne tocată - 0 comentarii
Sarmalele reprezintă felul de mâncare adorat cel mai mult de români, în special de sărbători, iar eu de data aceasta am preparat sarmale în foi de varză acră – rețeta clasică. Spun, de data aceasta, pentru că îmi place să le prepar în mai […]
04 aprilie 2016 - Porc - 0 comentarii
Pentru că au fost prea mari cartofii achiziționați din piață, m-am gândit să-i prepar umpluți cu carne de porc tocată și scăldați într-un delicios sos de roșii aromatizat cu busuioc. Porții: 4; Timp de preparare: 75 minute
27 decembrie 2014 - Aperitive - 8 comentarii
Daca vreodata ne saturam de banalele chiftelute, iata cum le putem imbunatati!
19 ianuarie 2014 - Porc - 9 comentarii
Din capitolul ” Sa mai evitam prajelile” am ales varianta de a prepara chiftelutele la cuptor. Sunt mult mai gustoase si scapam si de stropii de grasime de pe aragaz.
11 noiembrie 2013 - Porc - 2 comentarii
Am vazut aceasta reteta de perisoare in sos de rosii pe la bucatarasii dragalasi: Gaby, la Miha, Laura, asa ca am prestat si eu ca nu stiam sa folosesc perisoarele decat in ciorba. Eu am folosit pentru sos rosii cu ardei copti pregatite in casa, conservate […]
27 octombrie 2013 - Porc - 2 comentarii
Gustoase si de mare efect aceste clatite la cuptor cu carne si ciuperci! De cate ori pregatesc preparate din carne: friptura fie la cuptor sau gratar, snitele, chiftele sau carnati si mai raman pentru a doua, sau chiar a treia zi, ma intreb cum […]
Maria Udrea
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Arhive



retetemerisor.ro Web analytics