Rețete pentru eticheta: carne tocata
9 rețete
20 iulie 2018 - Carne tocată - 0 comentarii
Pot să vă spun că toate ingredientele acestui preparat: Perișoare de pui și tortelloni în sos de legume, au fost delicioase și s-au combinat perfect. Perișoarele de pui  aromate cu cimbrișor, tortellonii cu spanac și ricotta, iar sosul foarte consistent cu multe legume, le-a înnobilat […]
23 martie 2018 - Carne tocată - 0 comentarii
Foarte gustoasă și de mare efect această tartă cu aluat de cartofi și carne tocată! Aluatul de cartofi s-a comportat perfect în timpul tratamentului termic și are un gust tare plăcut! Iar umplutura de carne tocată, în amestec cu bacon afumat și puțină dulceață […]
02 ianuarie 2018 - Carne tocată - 0 comentarii
Pentru că ne plac în mod deosebit chiftelele și le prepar destul de des, de data aceasta am ales această variantă de chiftele din carne în crustă de susan. Crusta de susan le-a dat o notă aparte atât ca aspect, cât și ca gust. […]
21 decembrie 2017 - Carne tocată - 0 comentarii
Sarmalele reprezintă felul de mâncare adorat cel mai mult de români, în special de sărbători, iar eu de data aceasta am preparat sarmale în foi de varză acră – rețeta clasică. Spun, de data aceasta, pentru că îmi place să le prepar în mai […]
04 aprilie 2016 - Porc - 0 comentarii
Pentru că au fost prea mari cartofii achiziționați din piață, m-am gândit să-i prepar umpluți cu carne de porc tocată și scăldați într-un delicios sos de roșii aromatizat cu busuioc. Porții: 4; Timp de preparare: 75 minute
27 decembrie 2014 - Aperitive - 8 comentarii
Atunci cand ne saturam de clasicele chiftele, le putem imbunatati, preparand aceste oua scotiene! Vor arata foarte bine printre aperitivele unei mese festive! Ies mult mai aspectuoase daca se folosesc oua de prepelita, sau niste oua mai mici. Aceste oua scotiene le putem prepara […]
19 ianuarie 2014 - Porc - 9 comentarii
Din capitolul ” Sa mai evitam prajelile” am ales varianta de a prepara chiftelutele la cuptor. Sunt mult mai gustoase si scapam si de stropii de grasime de pe aragaz.
11 noiembrie 2013 - Porc - 2 comentarii
Am vazut aceasta reteta de perisoare in sos de rosii pe la bucatarasii dragalasi: Gaby, la Miha, Laura, asa ca am prestat si eu ca nu stiam sa folosesc perisoarele decat in ciorba. Eu am folosit pentru sos rosii cu ardei copti pregatite in casa, conservate […]
27 octombrie 2013 - Porc - 2 comentarii
Gustoase si de mare efect aceste clatite la cuptor cu carne si ciuperci! De cate ori pregatesc preparate din carne: friptura fie la cuptor sau gratar, snitele, chiftele sau carnati si mai raman pentru a doua, sau chiar a treia zi, ma intreb cum […]
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Blender profesional avansat G21
Blendere, storcătoare, deshidratoare
Cook & Play
Arhive