Rețete pentru eticheta: reteta negresa
6 rețete
06 ianuarie 2018 - Prăjituri - 0 comentarii
Pentru că de sărbători ne rămân albușuri nefolosite, de data aceasta am preparat o delicioasă Negresă din albușuri cu ciocolată și krantz. A ieșit un deliciu garantat, cu blat ușor umed cu mulă nucă, creme de ciocolată albă și neagră și krantz. Porții: 24 Timp […]
02 aprilie 2017 - Prăjituri - 0 comentarii
Această negresă cu zahăr caramelizat și cremă de nuci cu lapte condensat a ieșit chiar deosebită. Negresa este prăjitura favorită,atunci când avem pofta de desert, cred că o prepar cel mai des, dar de fiecare dată în altă variantă, Bezeaua de albușuri opărită cu sirop de zahăr […]
23 august 2016 - Prăjituri - 0 comentarii
Pot să spun despre această negresă cu ciocolată și cremă de lămâie că a ieșit demențială și a fost devorată într-o clipită, cu foarte multe reproșuri că a fost puțină. 🙂 Cred că am mai spus că negresa este prăjitura preferată a unuia din […]
28 iunie 2016 - Prăjituri - 0 comentarii
A fost un deliciu garantat, această negresă însiropată cu cremă de ciocolată și vișine! Ciocolată + nucă + vișine, este combinația mea preferată pentru prăjituri sau torturi. Și cum piața abundă de vișine în perioada asta, m-am gândit să nu le ratez și am încropit […]
05 martie 2016 - Prăjituri - 0 comentarii
Rețeta aceasta de negresă cu gem de caise, nuci și fulgi de migdale, s-a potrivit la fix cu gusturile băieților mei, unul iubind foarte mult nuca, iar celălalt, gemul de caise. Ideea de a adăuga gem de caise în compoziția de negresă am preluat-o de […]
21 februarie 2015 - Prăjituri - 7 comentarii
Reteta aceasta o aveam notata in carnetelul ingalbenit de vreme si tare de mult timp nu am mai facut-o, pentru ca intre timp am testat si alte retete de negresa. Are o textura mai densa, pentru ca se pune multa nuca, unt gras si […]
Maria Udrea
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Blender profesional avansat G21
Blendere, storcătoare, deshidratoare
Arhive



retetemerisor.ro Web analytics