Rețete Sirop/Compot
1 rețete
Sirop/Compot: bauturi sanatoase
Preparate in casa, intr-un mod cat mai natural, siropurile si compoturile de fructe si legume, pot inlocui cele mai rafinate bauturi si sucuri din comert. Le prefera mai ales copiii, dar nici adultii nu le refuza, asigurand-si portia de vitamine, nutrienti si fibre dietetice.
Retete de sirop si compot din fructe si legume
Siropuri de visine, cirese, fragi si capsuni, viu colorate si aromatizate, siropuri din muguri de brad, macese si fructe de padure, bogate in antioxidanti, siropuri din morcovi, sfecla sau alte legume, bogate in vitamine, compoturi din prune, piersici, caise, sunt doar cateva din retetele ce va pot inspira, pentru a le prepara intr-un mod cat mai natural.
27 iunie 2016 - Sirop/Compot - comentarii
Pentru că tema din această lună, a provocării „Tradiție și gastronomie românească”, este  „Rețete cu fructe din luna iunie”, particip cu această rețetă și cu mare drag, la frumoasa provocare, inițiată cu ceva timp în urmă de Gina Bradea si al ei blog Poftă bună, si […]
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Arhive