Este de mare, mare efect acest cozonacel, sau covrig – Estonian Kringel si merge de minune langa o cafea buna! Portii: 4 Timp de pregatire: 60 minute Timp de preparare: 40-45 minute  
Foarte pufoase, aceste pariziene cu gem de gutui, datorita garantului pentru aluaturi dospite(un amestec de drojdie uscata si praf de copt) Si aromate datorita gemului parfumat de gutui. Pot fi umplute cu ce doreste fiecare, gemuri, creme, toate vor ieși  gustoase și frumoase.
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Blender profesional avansat G21
Blendere, storcătoare, deshidratoare
Cook & Play
Arhive