Rețete Pește
19 rețete
Peste: sursa de acizi grasi, proteine, vitamine si minerale
Pestele este alimentul cel mai recomandat de catre nutritionisti, fiind indicat in orice dieta, fie ea de slabire sau de intretinere a sanatatii organismului. Carnea de peste este cea mai mare sursa de Omega 3 si Omega 6, dar si de vitamine si minerale, care au o multitudine de beneficii asupra organismului.
Retete de peste
Retete Merisor, va invita sa va inspirati din cartea virtuala, unde puteti gasi retete gustoase si garnisite din diferite tipuri de peste.
25 iunie 2015 - Ton - comentarii
Da, sunt fan chiftele din peste, mi-au placut tare mult de cand le-am incercat prima data si de atunci le prepar in diverse combinatii. De data aceasta le-am incercat cu ciuperci din conserva. Sunt tare bune si in aceasta combinatie! Portii: 19; Timp de […]
13 iunie 2015 - Ton - comentarii
Chiftelele fac parte din preparatele traditionale romanesti si sunt foarte des intalnite in toate regiunile tarii. Chiftelele prin definitia lor ar trebui sa contina carne tocata, dar au fost adaptate dupa gusturile si specificul regional, acestea pot conține pâine înmuiată în apă sau lapte, […]
09 iunie 2015 - Ton - comentarii
Aveam pofta de o salata cu ton si avand multe oua de tara in frigider, m-am gandit la aceasta combinatie. Am mancat la cineva o astfel de salata, dar si cu un sos de iaurt deasupra, insa eu am preferat-o simpla. Portii: 4; Timp […]
07 iunie 2015 - Ton - comentarii
Imi place sa particip la“Provocarea secreta”, asa am mai descoperit si eu alte bloguri cu retete fel si fel, delicioase si frumos prezentate. Pentru provocarea din luna iunie, gazduita de blogul Kadiei Yusupova, mi s-a repartizat spre inspiratie blogul Ceraselei Badr El-Din, un blog […]
25 martie 2015 - Ton - comentarii
Daca tot se mananca peste, am ales pentru cina aceasta salata cu de toate. Am asezonat-o cu maioneza de telina si leurda si a iesit o bunatate.
25 martie 2015 - Macrou - comentarii
Macroul mi se pare cel mai la indemana peste, este si gustos si in plus, nu am citit despre el diverse comentarii sau articole incat sa ma decid sa nu-l mai consumam.
05 ianuarie 2014 - Ton - comentarii
Este unul din aperitivele mele preferate. De obicei, prepar si niste tartine pe care le umplu cu aceasta pasta, dar de data asta n-am mai apucat, s-a mancat cu paine toast.
Pagina 2 din 212
Maria Udrea
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Arhive



retetemerisor.ro Web analytics