Rețete Păstrăv
2 rețete
Pastrav, gust si prospetime
Pastravul este cea mai populara specie de la noi si are avantajul ca se poate achizitiona proaspat, existand multe pastravarii in toate zonele tarii.
Retete cu pastrav diverse
Cu toate ca este un peste cu multe oase, este cel mai recomandat a fi consumat si se prepara in diverse moduri: fript, la cuptor, prajit, umplut, pane, dar cele mai bune si cautate retete, traditionale ar fi saramura de pastrav sau pastravul prajit si servit cu mujdei si mamaliguta.
29 iunie 2017 - Păstrăv - comentarii
Foarte gustos a ieșit acest păstrăv la cuptor umplut cu ierburi aromate! Pentru că m-a rugat cineva să-i prepar 2 păstrăvi la cuptor, m-am gândit să-i umplu cu ierburi aromate și multă lămâie, pentru un plus de gust. Și bine am făcut, că tare […]
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Arhive