Rețete Ton
16 rețete
Ton, sursa de acizi grasi
Tonul este o inca importanta sursa de acizi grasi, cel mai cunoscut fiind Omega 3, acizi care s-au dovedit a fi benefici sistemului cardiovascular, dar si articulatiilor, sau chiar creierului avand rol de protectie impotriva bolii Alzheimer. Cu toate ca cel mai des il gasim conservat, este gustos si poate fi adaugat in diverse combinatii de alimente.
Retete cu ton
Retete Merisor, va invita sa va inspirati din retetele cu ton pe care le gasiti in cartea virtuala: diverse chiftelute consumate ca atare sau in sosuri, salate cu ton, sau aperitive si mancaruri gustoase si garnisite.
13 iunie 2015 - Ton - comentarii
Chiftelele fac parte din preparatele traditionale romanesti si sunt foarte des intalnite in toate regiunile tarii. Chiftelele prin definitia lor ar trebui sa contina carne tocata, dar au fost adaptate dupa gusturile si specificul regional, acestea pot conține pâine înmuiată în apă sau lapte, […]
09 iunie 2015 - Ton - comentarii
Aveam pofta de o salata cu ton si avand multe oua de tara in frigider, m-am gandit la aceasta combinatie. Am mancat la cineva o astfel de salata, dar si cu un sos de iaurt deasupra, insa eu am preferat-o simpla. Portii: 4; Timp […]
07 iunie 2015 - Ton - comentarii
Imi place sa particip la“Provocarea secreta”, asa am mai descoperit si eu alte bloguri cu retete fel si fel, delicioase si frumos prezentate. Pentru provocarea din luna iunie, gazduita de blogul Kadiei Yusupova, mi s-a repartizat spre inspiratie blogul Ceraselei Badr El-Din, un blog […]
25 martie 2015 - Ton - comentarii
Daca tot se mananca peste, am ales pentru cina aceasta salata cu de toate. Am asezonat-o cu maioneza de telina si leurda si a iesit o bunatate.
13 aprilie 2014 - Ton - comentarii
Perfecta pentru a fi preparata intr-o zi de post cu dezlegare la peste aceasta reteta Salata de ton cu amestec mexican de legume si maioneza de telina!
05 ianuarie 2014 - Ton - comentarii
Pasta de ton cu ceapa rosie si castraveciori este unul din aperitivele mele preferate. De obicei, prepar si niste tartine pe care le umplu cu aceasta pasta, dar de data asta n-am mai apucat, s-a mancat cu paine toast.
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Arhive