Rețete Carne tocată
16 rețete
20 iulie 2018 - Carne tocată - comentarii
Pot să vă spun că toate ingredientele acestui preparat: Perișoare de pui și tortelloni în sos de legume, au fost delicioase și s-au combinat perfect. Perișoarele de pui  aromate cu cimbrișor, tortellonii cu spanac și ricotta, iar sosul foarte consistent cu multe legume, le-a înnobilat […]
27 mai 2018 - Carne tocată - comentarii
De fapt rețeta sună așa: Chiftele de pui și cartofi în sos de roșii cu usturoi la cuptor și gratin de mozzarella. Însă aș depăși numărul de cuvinte pentru un titlu de rețetă și, în plus, parcă aș spune totul din titlu. Oricum ar […]
23 martie 2018 - Carne tocată - comentarii
Foarte gustoasă și de mare efect această tartă cu aluat de cartofi și carne tocată! Aluatul de cartofi s-a comportat perfect în timpul tratamentului termic și are un gust tare plăcut! Iar umplutura de carne tocată, în amestec cu bacon afumat și puțină dulceață […]
09 ianuarie 2018 - Carne tocată - comentarii
Pentru că ne-au plăcut în mod deosebit chiftelele în crustă de susan, preparate anterior, m-am gândit să prepar de data aceasta chiftele în crustă din fulgi de porumb. De data aceasta le-am preparat din carne de pui amestecată cu puțină fleică de porc. Tare […]
02 ianuarie 2018 - Carne tocată - comentarii
Pentru că ne plac în mod deosebit chiftelele și le prepar destul de des, de data aceasta am ales această variantă de chiftele din carne în crustă de susan. Crusta de susan le-a dat o notă aparte atât ca aspect, cât și ca gust. […]
21 decembrie 2017 - Carne tocată - comentarii
Sarmalele reprezintă felul de mâncare adorat cel mai mult de români, în special de sărbători, iar eu de data aceasta am preparat sarmale în foi de varză acră – rețeta clasică. Spun, de data aceasta, pentru că îmi place să le prepar în mai […]
17 septembrie 2017 - Carne tocată - comentarii
Musacaua este una din mâncărurile noastre preferate, în materie de carne tocată, iar de data aceasta, având din grădina mamei câteva vinete și câțiva dovlecei, am preparat o musaca de vinete și dovlecei, tare gustoasă, pe care o recomand cu toată încrederea. Porții: 4 […]
09 iunie 2017 - Carne tocată - comentarii
Ne plac mult tartele și plăcintele sărate, iar această tartă cu carne tocată, mozzarella și legume, a fost foarte apreciată și devorată rapid, caldă, cu ketchup pe deasupra. Mie mi-a plăcut în mod deosebit stratul de legume cu mozzarella, iar data viitoare voi adăuga […]
11 mai 2017 - Carne tocată - comentarii
Ne plac mult și clătitele sărate și le prepar adesea fie ca aperitiv fie în diverse combinații cum sunt și acești cannelloni din clătite cu sos roșu și sos bechamel. Au ieșit tare buni, umpluți cu carne tocată și legume, apoi dați la cuptor […]
28 aprilie 2017 - Carne tocată - comentarii
Chiar dacă sunt mai bune cu ceapa prăjită, eu și ai mei preferăm genul acesta de sarmale din carne de porc fără prăjeală, pentru că sunt mai light, mai sănătoase. Partea „neplăcută” este că mănânci mai multe, pentru că nu simți acel disconfort, sau […]
Pagina 1 din 212
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Blender profesional avansat G21
Blendere, storcătoare, deshidratoare
Cook & Play
Arhive