Rețete Curcan
1 rețete
Carne de curcan: proteine de calitate
Carnea de curcan este cea mai bogata in proteine de calitate si are un conţinut redus de grăsimi si colesterol, fiind in acelasi timp bogată în vitamina B şi Zn.
Retete cu carne de curcan, rasfat culinar
Retetele cu carne de curcan sunt mai gustoase decat cele cu carne de pui, dar si mai satioase, fiind recomandate in special sportivilor, datorita continutului ridicat de proteine.
14 iunie 2015 - Curcan - comentarii
O tocanita de vara foarte gustoasa, cu legume din belsug. Am ales sa fac aceasta mancare mai soft, fara prajeala, intrucat noi mai avem din cand in cand probleme cu stomacul. Ador multicookerul, mai ales vara. Nu degaja caldura, nu se simte mirosul mancarii […]
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Arhive