Rețete Rețete cu carne
127 rețete
Retete de mancaruri cu carne: aport de proteine
Carnea are o importanta majora in alimentatie, avand un continut mare de proteine si minerale si asigurand o buna functionare a organismului. Pastrand un echilibru intre consumul de carne si legume, nu putem discuta decat de o alimentatie sanatoasa.
Retete de mancaruri cu carne : diversie combinatii
Retetele cu carne sunt cele mai diverse, carnea putand fi combinata cu legume, fructe, paste, chiar si lactate, in functie de provenienta acesteia. Fripturile au un aspect placut, frumos rumenite si asezate pe platouri alaturi de garnituri, salate si muraturi, fac deliciul oricarei mese. Tocanitele sunt cele mai gustoase mancaruri cu carne, iar servite in platouri rustice, cu mamaliguta, ne imbie la visare pe taramuri legendare.
22 aprilie 2015 - Porc - comentarii
Initial am vrut sa fac o iahnie de fasole, dar s-a transformat intr-o delicioasa pasta, la care am adaugat si bacon taiat fideluta si sos de ceapa cu multe rosii. Portii: 8; Timp de preparare: sub 90 minute
20 aprilie 2015 - Pui - comentarii
Special la aceasta budinca, este textura usor aerata pe care o are, datorita albusului de ou pe care i l-am adaugat. Este de fapt o combinatie intre budinca si sufleu, dar am preferat sa-i spun budinca, pentru ca am adaugat si piept de pui […]
19 aprilie 2015 - Pui - comentarii
Am vrut sa fac initial o ciulama, dar n-am avut toate ingredientele necesare, asa ca am facut rapid aceasta mancarica, pe care tot rapid am mancat-o cu mamaliguta calda. Portii: 4; Timp de preparare: sub 60 minute
17 aprilie 2015 - Pui - comentarii
Nu pot sa spun despre aceasta mancare decat ca a iesit tare gustoasa, secretul fiind inabusirea ingredientelor, rand pe rand in grasime. Portii: 8; Timp de preparare: sub 90 minute
02 aprilie 2015 - Porc - comentarii
Tare mult le-a placut baietilor mei acest gen de musaca! Mi-au zis ca asa vor sa o prepar de acum inainte si mi-au dat nota maxima, ca mai nou acum mi se dau note la mancare :)))) Portii: 6; Timp de preparare: sub 90 […]
26 martie 2015 - Porc - comentarii
Ador leurda, asa ca o folosesc in orice mancare unde se poate asorta. Azi am adaugat-o si in amestecul de carne tocata cu care am umplut ardeii si in sosul de rosii in care i-am fiert. Da un gust usor picant mancarurilor, in functie […]
23 martie 2015 - Porc - comentarii
Am mai spus ca varza este leguma mea preferata si de cate ori o gatesc, incerc sa o combin altfel. De data aceasta am adaugat in ea niste sorici pe care il aveam la congelator de la Craciun. Daca mai aveam si cateva jumari, […]
15 februarie 2015 - Pui - comentarii
Este o mancare pe care eu o prepar frecvent, intrucat ne plac ficateii de pui. Sosul este simplu, usor picant si usor dulceag.
07 februarie 2015 - Pui - comentarii
Genul acesta de mancare: piept de pui in sos de rosii, cu oua posate, il prepar instant, atunci cand nu am timp pentru o mancare mai complexa si cand foamea nu se sfieste sa dea tarcoale. E tare buna, deja a devenit o mancare […]
04 februarie 2015 - Porc - comentarii
Nu stiu daca poftesc mai mult la alta mancare decat la aceasta varza la cuptor cu bacon si carnati afumati. Varza este una din mancarurile mele preferate, dar cea proaspata, nu acra. Pe cea acra o prefer la sarmale.
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Blender profesional avansat G21
Blendere, storcătoare, deshidratoare
Cook & Play
Arhive