Rețete Rețete cu carne
111 rețete
Retete de mancaruri cu carne: aport de proteine
Carnea are o importanta majora in alimentatie, avand un continut mare de proteine si minerale si asigurand o buna functionare a organismului. Pastrand un echilibru intre consumul de carne si legume, nu putem discuta decat de o alimentatie sanatoasa.
Retete de mancaruri cu carne : diversie combinatii
Retetele cu carne sunt cele mai diverse, carnea putand fi combinata cu legume, fructe, paste, chiar si lactate, in functie de provenienta acesteia. Fripturile au un aspect placut, frumos rumenite si asezate pe platouri alaturi de garnituri, salate si muraturi, fac deliciul oricarei mese. Tocanitele sunt cele mai gustoase mancaruri cu carne, iar servite in platouri rustice, cu mamaliguta, ne imbie la visare pe taramuri legendare.
03 noiembrie 2014 - Pui - comentarii
O mancare satioasa si gustoasa, mai ales datorita sosurilor cu care o servim!
23 octombrie 2014 - Pui - comentarii
Nu pot sa spun decat „traiasca mama soacra”, pentru ca se sacrifica vara pentru noi si se muta la tara unde poate sa creasca pui. Foarte buni sunt puii de curte si ii gatim in fel si fel. De data aceasta am ales sa […]
04 octombrie 2014 - Porc - comentarii
Este o placinta foarte buna, care poate fi consumata atat ca aperitiv cat si ca fel principal, intrucat este foarte satioasa. Am gasit la Kaufland foi de placinta necongelate, care m-au incantat tare mult, cum s-au comportat si in plus nu am mai pierdut […]
21 septembrie 2014 - Pui - comentarii
Ador retetele de ciulama, in orice combinatie, insa reteta aceasta de ciulama de dovlecel cu perisoare de pui, chiar a iesit tare gustoasa.
24 august 2014 - Porc - comentarii
Ideea am preluat-o de la bucatarasul Ligia, dar nu am respectat intocmai reteta ei, pentru ca nu am avut toate ingredientele. A iesit o mancare delicioasa, dar cam mica portia, asa mi-au reprosat baietii.
19 iulie 2014 - Porc - comentarii
Pentru prepararea chiftelutelor nu voi mai prezenta reteta, am prezentat-o aici, doar ca de data aceasta le-am preparat la multicooker.
15 mai 2014 - Pui - comentarii
Am tot cautat retete de pastrama de pui si am gasit pe la bucatarasul Rux, pe la Vio, dar nu am avut acelesi ingrediente ca ele, asa ca am facut cu ce am avut, dar tare mult le multumesc pentru inspiratie!
19 ianuarie 2014 - Porc - comentarii
Din capitolul ” Sa mai evitam prajelile” am ales varianta de a prepara chiftelutele la cuptor. Sunt mult mai gustoase si scapam si de stropii de grasime de pe aragaz.
24 decembrie 2013 - Porc - comentarii
Rapid si usor am combinat carnatii cu pieptul de pui si bacon si a iesit ceva bun. Carnatii au fost putin picanti, fara prea multa grasime si afumati.
18 decembrie 2013 - Porc - comentarii
Eu de obicei cand fac chiftelute, fac multe si mancam calde cu mustar, apoi la cele care raman fac un sos, insa de data asta am facut asa ca o budinca, cu piure de cartofi. Sunt foarte bune!
Pagina 10 din 12« Prima...91011...Ultima »
Maria Udrea
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Arhive



retetemerisor.ro Web analytics