Rețete Rețete cu carne
122 rețete
Retete de mancaruri cu carne: aport de proteine
Carnea are o importanta majora in alimentatie, avand un continut mare de proteine si minerale si asigurand o buna functionare a organismului. Pastrand un echilibru intre consumul de carne si legume, nu putem discuta decat de o alimentatie sanatoasa.
Retete de mancaruri cu carne : diversie combinatii
Retetele cu carne sunt cele mai diverse, carnea putand fi combinata cu legume, fructe, paste, chiar si lactate, in functie de provenienta acesteia. Fripturile au un aspect placut, frumos rumenite si asezate pe platouri alaturi de garnituri, salate si muraturi, fac deliciul oricarei mese. Tocanitele sunt cele mai gustoase mancaruri cu carne, iar servite in platouri rustice, cu mamaliguta, ne imbie la visare pe taramuri legendare.
26 martie 2015 - Porc - comentarii
Ador leurda, asa ca o folosesc in orice mancare unde se poate asorta. Azi am adaugat-o si in amestecul de carne tocata cu care am umplut ardeii si in sosul de rosii in care i-am fiert. Da un gust usor picant mancarurilor, in functie […]
23 martie 2015 - Porc - comentarii
Am mai spus ca varza este leguma mea preferata si de cate ori o gatesc, incerc sa o combin altfel. De data aceasta am adaugat in ea niste sorici pe care il aveam la congelator de la Craciun. Daca mai aveam si cateva jumari, […]
15 februarie 2015 - Pui - comentarii
Este o mancare pe care eu o prepar frecvent, intrucat ne plac ficateii de pui. Sosul este simplu, usor picant si usor dulceag.
07 februarie 2015 - Pui - comentarii
Genul acesta de mancare: piept de pui in sos de rosii, cu oua posate, il prepar instant, atunci cand nu am timp pentru o mancare mai complexa si cand foamea nu se sfieste sa dea tarcoale. E tare buna, deja a devenit o mancare […]
04 februarie 2015 - Porc - comentarii
Nu stiu daca poftesc mai mult la alta mancare decat la aceasta varza la cuptor cu bacon si carnati afumati. Varza este una din mancarurile mele preferate, dar cea proaspata, nu acra. Pe cea acra o prefer la sarmale.
18 ianuarie 2015 - Pui - comentarii
Luna aceasta m-am inscris si eu la provocarea „Week-end cu spor”, gazduita de blogulSidoniei Toncean. Regulamentul este ca ea sa propuna trei categorii de retete, iar noi sa preparam la alegere, o reteta de pe blogul ei, din cele trei categorii. Eu am ales […]
08 ianuarie 2015 - Porc - comentarii
Nu prea suntem fanii ficatului de porc, dar odata pe an, incerc sa-l prepar in diferite moduri. De data aceasta am incercat varianta de a-l fragezi in lapte. A iesit bun, dar tot mai bun este ficatul de pui! Postez aceasta reteta in ideea […]
16 decembrie 2014 - Pui - comentarii
Este o reteta de pui in lapte by Jamie Oliver, pe care am vazut ca au incercat-o mai multe colege și de care au fost tare încântate. M-a tentat s-o incerc si eu, si bine am facut, că a rezultat o friptură foarte fragedă […]
16 decembrie 2014 - Porc - comentarii
Ideea acestei retete am preluat-o de la bucatarasul Bya, numai ca eu am ales sa marinez carnea in bere, apoi am preparat-o la cuptor. A iesit foarte frageda si delicioasa!
11 decembrie 2014 - Porc - comentarii
De cand am descoperit pe bucataras ca pot folosi perisoarele si altfel decat in ciorba, le tot combin in diverse sosuri si mancaruri. Concluzia: imi plac in orice combinatie!
Pagina 10 din 13« Prima...91011...Ultima »
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Blender profesional avansat G21
Blendere, storcătoare, deshidratoare
Cook & Play
Arhive