Rețete Rețete cu carne
124 rețete
Retete de mancaruri cu carne: aport de proteine
Carnea are o importanta majora in alimentatie, avand un continut mare de proteine si minerale si asigurand o buna functionare a organismului. Pastrand un echilibru intre consumul de carne si legume, nu putem discuta decat de o alimentatie sanatoasa.
Retete de mancaruri cu carne : diversie combinatii
Retetele cu carne sunt cele mai diverse, carnea putand fi combinata cu legume, fructe, paste, chiar si lactate, in functie de provenienta acesteia. Fripturile au un aspect placut, frumos rumenite si asezate pe platouri alaturi de garnituri, salate si muraturi, fac deliciul oricarei mese. Tocanitele sunt cele mai gustoase mancaruri cu carne, iar servite in platouri rustice, cu mamaliguta, ne imbie la visare pe taramuri legendare.
19 ianuarie 2014 - Porc - comentarii
Din capitolul ” Sa mai evitam prajelile” am ales varianta de a prepara chiftelutele la cuptor. Sunt mult mai gustoase si scapam si de stropii de grasime de pe aragaz.
24 decembrie 2013 - Porc - comentarii
Rapid si usor am combinat carnatii cu pieptul de pui si bacon si a iesit ceva bun. Carnatii au fost putin picanti, fara prea multa grasime si afumati.
18 decembrie 2013 - Porc - comentarii
Eu de obicei cand fac chiftelute, fac multe si mancam calde cu mustar, apoi la cele care raman fac un sos, insa de data asta am facut asa ca o budinca, cu piure de cartofi. Sunt foarte bune!
27 noiembrie 2013 - Porc - comentarii
Ideea acestui Evantai de vinete cu dovlecel, am preluat-o de la bucatarasul Diaconta căreia ii multumesc tare mult! Eu am adaugat si dovlecel si bacon, că aveam ingredientele prin frigider si trebuia sa le consum. Tare mult ne-a placut ce a iesit!
25 noiembrie 2013 - Pui - comentarii
Este foarte gustos acest Pui fraged in sos picant de rosii cu ardei copt, un preparat usor asemanator deliciosului  ostropel de pui!
11 noiembrie 2013 - Porc - comentarii
Am vazut aceasta reteta de perisoare in sos de rosii pe la bucatarasii dragalasi: Gaby, la Miha, Laura, asa ca am prestat si eu ca nu stiam sa folosesc perisoarele decat in ciorba. Eu am folosit pentru sos rosii cu ardei copti pregatite in casa, conservate […]
27 octombrie 2013 - Porc - comentarii
Gustoase si de mare efect aceste clatite la cuptor cu carne si ciuperci! De cate ori pregatesc preparate din carne: friptura fie la cuptor sau gratar, snitele, chiftele sau carnati si mai raman pentru a doua, sau chiar a treia zi, ma intreb cum […]
26 octombrie 2013 - Pui - comentarii
Am facut pulpe de pui cu mujdei de usturoi si pentru ca a mai ramas mujdei, m-am gandit sa tavalesc putin snitelele prin el. Pe langa faptul ca au fost gustoase, parca au fost si mai fragede.
23 octombrie 2013 - Porc - comentarii
Portii: 8 Timp de preparare: 90 min.
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Blender profesional avansat G21
Blendere, storcătoare, deshidratoare
Cook & Play
Arhive