Rețete Rețete cu carne
130 rețete
Retete de mancaruri cu carne: aport de proteine
Carnea are o importanta majora in alimentatie, avand un continut mare de proteine si minerale si asigurand o buna functionare a organismului. Pastrand un echilibru intre consumul de carne si legume, nu putem discuta decat de o alimentatie sanatoasa.
Retete de mancaruri cu carne : diversie combinatii
Retetele cu carne sunt cele mai diverse, carnea putand fi combinata cu legume, fructe, paste, chiar si lactate, in functie de provenienta acesteia. Fripturile au un aspect placut, frumos rumenite si asezate pe platouri alaturi de garnituri, salate si muraturi, fac deliciul oricarei mese. Tocanitele sunt cele mai gustoase mancaruri cu carne, iar servite in platouri rustice, cu mamaliguta, ne imbie la visare pe taramuri legendare.
25 noiembrie 2013 - Pui - comentarii
Este foarte gustos acest Pui fraged in sos picant de rosii cu ardei copt, un preparat usor asemanator deliciosului  ostropel de pui!
11 noiembrie 2013 - Porc - comentarii
Am vazut aceasta reteta de perisoare in sos de rosii pe la bucatarasii dragalasi: Gaby, la Miha, Laura, asa ca am prestat si eu ca nu stiam sa folosesc perisoarele decat in ciorba. Eu am folosit pentru sos rosii cu ardei copti pregatite in casa, conservate […]
27 octombrie 2013 - Porc - comentarii
Gustoase si de mare efect aceste clatite la cuptor cu carne si ciuperci! De cate ori pregatesc preparate din carne: friptura fie la cuptor sau gratar, snitele, chiftele sau carnati si mai raman pentru a doua, sau chiar a treia zi, ma intreb cum […]
26 octombrie 2013 - Pui - comentarii
Am facut pulpe de pui cu mujdei de usturoi si pentru ca a mai ramas mujdei, m-am gandit sa tavalesc putin snitelele prin el. Pe langa faptul ca au fost gustoase, parca au fost si mai fragede.
23 octombrie 2013 - Porc - comentarii
De mare efect aceasta Pulpa de porc umpluta cu carne tocata, mai ales de sarbatori cand avem musafiri, sau cand luam masa in familie! Portii: 8 Timp de preparare: 90 min.
22 octombrie 2013 - Pui - comentarii
Foarte bun si de mare efect a fost acest pui fraged de curte umplut cu cartofi noi! Am vrut sa asez de fapt cartofii pe langa pui, dar fiind vasul mic mi-a venit ideea sa ii introduc in interiorul puiului. Foarte buni au iesit!
20 octombrie 2013 - Porc - comentarii
Pentru că ne plac ciupercile, dar si carnea in mod deosebit, le-am combinat si am preparat niste delicioase ciuperci umplute in sos dulce-picant. Tare bune au iesit!
19 octombrie 2013 - Porc - comentarii
Foarte mare succes a avut aceasta reteta Muschiulet de porc impletit cu bacon si s-a cerut rapid repetata! Am cumparat niste muschiulet de porc din piata si m-am gandit sa-l prepar altfel decat o friptura obisnuita, asa ca l-am impletit frumos si l-am impanat […]
19 octombrie 2013 - Pui - comentarii
Pot să vă spun că s-a combinat perfect friptura de pui cu sos de ceapa caramelizata! Am tot auzit si citit despre sosul de ceapa caramelizata si nu stiam ce gust are. Ei bine, acum am aflat, este exact pe gustul meu: dulce-picant.
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Arhive