Rețete Porc
48 rețete
Mancaruri cu carne de porc
Mancarurile cu carne de porc sunt gustoase, satioase si potrivite pentru orice masa din zi, fiind foarte hranitoare. Se pot prepara diverse moduri, de la fripturi la tocanite, snitele sau chiftelute.
Retete culinare cu carne de porc
Retete Merisor, ofera o varietate de mancaruri din carne de porc create pentru toate gusturile: dulci, picante, acrisoare, preparate in diverse combinatii cu legume, fructe si multe alte ingrediente. Rasfoind retetele din aceasta categorie, este imposibil sa nu gasiti cel putin o reteta care sa va satisfaca pe deplin cerintele.
02 februarie 2018 - Porc - comentarii
Pentru că mi-a rămas piure de cartofi pentru a doua zi, am încropit cu el aceste delicioase brioșe din cartofi cu bacon în sos de roșii. Inițial am vrut să fac niște găluște de cartofi cu bacon, dar mi s-a părut mai comod să […]
17 ianuarie 2018 - Porc - comentarii
O mâncare rapidă și tare gustoasă, această iahnie de fasole cu cârnați afumați, atunci când ai la îndemână niște conserve delicioase, așa cum le am eu pe cele de la Sun Food! Când esți obosit sau în criză de timp și trebuie să prepari […]
21 septembrie 2017 - Porc - comentarii
Mâncarea de cartofi țărănești cu gogoșari în sos de roșii era cea mai frecventă mâncare din copilăria mea, dar îmi plăcea mai mult iarna, gătită cu carne de porc afumată, de la oala cu untură. O prepara mama într-un anume mod, de muream de […]
18 mai 2017 - Porc - comentarii
De sărbători sau când este o zi festivă, pe lângă clasicele rețete de fripturi la cuptor sau la grătar, mai încropesc și câte o ruladă din fleică de porc cu cârnați de casă, aspectuoasă și gustoasă. Mai am și varianta din carne tocată cu diverse […]
10 noiembrie 2016 - Porc - comentarii
M-au înnebunit de poftă, bucătărașii mei dragi, cu acest gen de ruladă din fleică de porc la cuptor, în sezonul trecut! Așa că am încropit și eu una, cu condimentele care ne plac. A ieșit o ruladă din fleică de porc la cuptor, foarte fragedă, […]
02 noiembrie 2016 - Porc - comentarii
Orice s-ar scrie, orice s-ar spune, carnea de porc, tot cea mai bună „legumă” rămâne. 😀 Nouă ne place mult carnea de porc, dar, sincer să vă spun, nu o consumăm prea des, mai mult iarna, când de fapt este sezonul ei. Am preparat […]
26 septembrie 2016 - Porc - comentarii
Ne place mâncarea de mazăre și o prepar destul de des, dar încerc de fiecare dată să aduc ceva nou la ea, fie prin modul de preparare, fie prin ingredientele care o compun. De data aceasta am introdus dovlecelul ca ingredient de îngroșare și […]
24 iulie 2016 - Porc - comentarii
Acești cartofi umpluți cu mozzarella și ou fiert, înveliți în bacon, au ieșit bestiali! Păcat că nu am folosit niște cartofi mult mai mari, așa încât să pun oul fiert, întreg! Mergeau, de fapt, niște ouă de prepeliță. Ador să fac astfel de preparate, […]
17 aprilie 2016 - Porc - comentarii
Această mâncare țărănească de cartofi cu bacon și ardei, îmi aduce aminte de copilărie, când ne-o prepara mama, cu carne afumată de la oală. Eu am preparat-o cu bacon și a ieșit o bunătate, însă nu am reușit să redau chiar acel gust al copilariei. […]
04 aprilie 2016 - Porc - comentarii
Pentru că au fost prea mari cartofii achiziționați din piață, m-am gândit să-i prepar umpluți cu carne de porc tocată și scăldați într-un delicios sos de roșii aromatizat cu busuioc. Porții: 4; Timp de preparare: 75 minute
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Blender profesional avansat G21
Blendere, storcătoare, deshidratoare
Cook & Play
Arhive