Rețete Porc
48 rețete
Mancaruri cu carne de porc
Mancarurile cu carne de porc sunt gustoase, satioase si potrivite pentru orice masa din zi, fiind foarte hranitoare. Se pot prepara diverse moduri, de la fripturi la tocanite, snitele sau chiftelute.
Retete culinare cu carne de porc
Retete Merisor, ofera o varietate de mancaruri din carne de porc create pentru toate gusturile: dulci, picante, acrisoare, preparate in diverse combinatii cu legume, fructe si multe alte ingrediente. Rasfoind retetele din aceasta categorie, este imposibil sa nu gasiti cel putin o reteta care sa va satisfaca pe deplin cerintele.
24 decembrie 2013 - Porc - comentarii
Rapid si usor am combinat carnatii cu pieptul de pui si bacon si a iesit ceva bun. Carnatii au fost putin picanti, fara prea multa grasime si afumati.
18 decembrie 2013 - Porc - comentarii
Eu de obicei cand fac chiftelute, fac multe si mancam calde cu mustar, apoi la cele care raman fac un sos, insa de data asta am facut asa ca o budinca, cu piure de cartofi. Sunt foarte bune!
27 noiembrie 2013 - Porc - comentarii
Ideea acestui Evantai de vinete cu dovlecel, am preluat-o de la bucatarasul Diaconta căreia ii multumesc tare mult! Eu am adaugat si dovlecel si bacon, că aveam ingredientele prin frigider si trebuia sa le consum. Tare mult ne-a placut ce a iesit!
11 noiembrie 2013 - Porc - comentarii
Am vazut aceasta reteta de perisoare in sos de rosii pe la bucatarasii dragalasi: Gaby, la Miha, Laura, asa ca am prestat si eu ca nu stiam sa folosesc perisoarele decat in ciorba. Eu am folosit pentru sos rosii cu ardei copti pregatite in casa, conservate […]
27 octombrie 2013 - Porc - comentarii
Gustoase si de mare efect aceste clatite la cuptor cu carne si ciuperci! De cate ori pregatesc preparate din carne: friptura fie la cuptor sau gratar, snitele, chiftele sau carnati si mai raman pentru a doua, sau chiar a treia zi, ma intreb cum […]
23 octombrie 2013 - Porc - comentarii
Portii: 8 Timp de preparare: 90 min.
20 octombrie 2013 - Porc - comentarii
Pentru că ne plac ciupercile, dar si carnea in mod deosebit, le-am combinat si am preparat niste delicioase ciuperci umplute in sos dulce-picant. Tare bune au iesit!
19 octombrie 2013 - Porc - comentarii
Am cumparat niste muschiulet de porc din piata si m-am gandit sa-l prepar altfel decat o friptura obisnuita, asa ca l-am impletit frumos si l-am impanat cu o sunculita taraneasca si mult usturoi.
Pagina 5 din 5« Prima...345
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Blender profesional avansat G21
Blendere, storcătoare, deshidratoare
Cook & Play
Arhive