Rețete Pui
51 rețete
Carne de pui: fragezime si gust placut
Carnea de pui este una din cele mai bune alegeri din categoria carnuri, fiind gustoasa, sanatoasa si rapid de preparat, indiferent de mod, avand proprietatea de a fi foarte frageda.
Retete diverse cu carne de pui
Retetele de pui sunt cele mai frecvent intalnite in orice carte de bucate, de la fripturi si tocanite, la snitele si chiftele, preparate intr-o diversitate de moduri si servite alaturi de multe alte preparate culinare cum ar fi salatele de legume, sau de fructe, pastele si sosurile.
20 octombrie 2016 - Pui - comentarii
Ciulama de ciuperci cu pui și mămăliguță aromată, este una dintre combinațiile mele preferate. În zona de unde îmi am eu originile, ciulamaua era o mâncare foarte frecventă. Se prepara cu diverse ingrediente, cum ar fi: carne de pui, ciuperci, dovlecei, urzici, etc. Sau […]
01 iulie 2016 - Pui - comentarii
Aveam o astfel de rețetă postată cu ani în urmă pe bucătăraș și dacă tot am repetat-o zilele acestea, am zis să o prezint și pe blog, să rămână și în cartea de rețete „merișor.ro” 🙂 La astfel de preparate, trebuie avut în vedere […]
22 iunie 2016 - Pui - comentarii
Aveam de mult pe lista de așteptare această rețetă de pui kievskaia, de când mi-au făcut poftă, rând pe rând, fetele de pe bucătaraș.ro. M-a atras în mod deosebit untul aromatizat cu verdețuri, cu care se umple pieptul de pui. Se poate aromatiza untul […]
05 iunie 2016 - Pui - comentarii
Foarte bun a ieșit acest Pui fraged de curte cu legume la grătar și  mujdei de usturoi verde! Puiul fraged de țară, preparat la cuptor, legume trase ușor pe grill, sos gustos de usturoi, ce poate fi mai bun decât atât? Mi-au lipsit vinetele si […]
23 mai 2016 - Pui - comentarii
Pot să spun despre aceste pulpe de pui în manta de șunculiță la cuptor, că au ieșit tare bune, fragede la interior și suculente, iar mantaua de șunculiță ușor crocantă, dar nu foarte uscată și o să vedeți de ce, în modul de preparare.  
26 aprilie 2016 - Pui - comentarii
Băieții mei sunt mari devoratori de șnițele, din piept de pui în special și încerc deseori să le combin cât mai diversificat, cum este și cazul de față. Deci, acest piept de pui în crustă din fulgi de porumb a ieșit tare bun, crocant la exterior […]
12 aprilie 2016 - Pui - comentarii
De mult nu am mai preparat snitel de pui umplut – Cordon bleu si am constatat ca nici nu aveam reteta postata, asa ca i-a venit randul. Si i-am facut fericiti pe baietii mei cu aceasta ocazie, pentru ca adora acest tip de preparat. Portii: […]
27 martie 2016 - Pui - comentarii
Dacă este week-end ne  putem permite și un astfel de răsfăț culinar cu piept de pui și ciuperci în sos de brânzeturi, chiar dacă este o mâncare ceva mai calorică, nu gătim în fiecare zi așa ceva, nu? De regulă sunt adepta sosurilor simple, […]
29 februarie 2016 - Pui - comentarii
Ador genul acesta de tocană oltenească din măruntaie de pui și ardei copt! În zona unde am copilărit eu, toamna târziu, când își făcea apariția prima brumă și se recoltau rapid legumele rămase prin grădini, gospodinele de la țară își ușurau ograda, în sensul […]
09 noiembrie 2015 - Pui - comentarii
Trebuie sa va spun ca aceasta reteta a fost notata cu nota maxima de catre baietii mei :X Ca m-am profilat pe sosuri albe, cred ca v-am mai spus, doar combinatia este alta de fiecare data. Chiar daca este o mancare calorica, este tare […]
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Blender profesional avansat G21
Blendere, storcătoare, deshidratoare
Cook & Play
Arhive