Rețete Supe/Ciorbe
35 rețete
Nicio categorie
Supe și ciorbe: o imbinare intre lichid și solid
Supele și ciorbele, nelipsite de la mesele principale ale zilei, mai ales in sezonul rece, sunt pline de savoare și asigura o parte din aportul de lichide, necesar organismului, fiind și vitaminizante și nutritive.
Supe și ciorbe: rețete diverse de prin lume adunate
Acrișoare, ușor dulci și deseori picante, cu gusturi diferite prin natura ingredientelor folosite, sunt inspirate din diverse bucătării, dar in principal au un ușor specific țaranesc, preluat de la mama si bunica.
20 octombrie 2016 - Supe/Ciorbe - comentarii
Am tot văzut această ciorbă preparată de mulți colegi de-ai mei, bucătarași, așa că a sosit timpul să fie preparată și în bucătăria mea. Eu nu am folosit doar piept de pui, ci am pus un pui de curte mai micuț și mai slăbuț. […]
17 august 2016 - Supe/Ciorbe - comentarii
Această ciorbă de roșii cu dovlecel, este una dintre cele mai bune ciorbe pe timp de vară, atunci când roșiile de grădină sunt bine coapte, părerea mea. Și dacă este servită cu niște crutoane aromate, adică trase în unt cu usturoi și diverse condimente, […]
15 iulie 2016 - Supe/Ciorbe - comentarii
Am avut poftă de o ciorbă de fasole verde și dovlecel, iar băieții mei au avut poftă de o ciorbă cu ceva afumătură, așa că am combinat poftele și a rezultat o delicioasă ciorbă de fasole verde cu dovlecei și scăriță afumată. Porții: 8 Timp de […]
13 iunie 2016 - Supe/Ciorbe - comentarii
Este o ciorbă din carne de curcă crescută la curte, ușor dulceagă, dar și puțin acrișoară, cu multe legume și franjuri de ou. Porții:8; Timp de preparare: 120 minute
14 mai 2016 - Supe/Ciorbe - comentarii
Ador să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară! De data aceasta am acrit-o cu zeamă de la murături, dar cel mai des o acresc cu corcodușe verzi. Îmi plac ciorbele acestea de verdețuri că se pot combina în […]
18 ianuarie 2016 - Supe/Ciorbe - comentarii
Aceasta ciorba de perisoare dreasa cu smantana si usturoi, am adaptat-o pornind de la ciorba radauteana, care ne place foarte mult. Nu am folosit intocmai ingredientele de la cea radauteana, dar rezultatul a fost unul foarte bun. Ne-a placut foarte mult la toti. Portii: […]
13 ianuarie 2016 - Supe/Ciorbe - comentarii
Că ne plac ciorbele acre, nu trebuie să mai specific, dar această ciorbă de varză murată cu rasol de porc afumat, a avut un impact neașteptat de bun, asupra celor care au servit-o. Unde pui ca noi nu suntem fani varza acră, decât la […]
04 ianuarie 2016 - Supe/Ciorbe - comentarii
Ciorba din oase de porc acrita cu zeama de varza, era preferata familiei mele, inainte de a le prepara ciorba de varză cu carne de porc afumată. Ciorbele acrite cu zeama de varza erau de departe cele mai bune, pe cand eram eu copil. […]
18 septembrie 2015 - Supe/Ciorbe - comentarii
Este o ciorba cu gust dens de rosii din gradina, asezonate cu busuioc si cimbru, completata cu o delicioasa supa de pui fraged de curte si multe legume.
10 august 2015 - Supe/Ciorbe - comentarii
Pentru ca am avut rosii bune de gradina, din belsug, am facut diverse preparate cu ele, printre care si aceasta ciorba gustoasa si aromata. Initial am vrut sa fac perisoare in sos de rosii, dar pe parcurs am optat pentru ciorba. Portii: 8; Timp […]
Pagina 2 din 4123...Ultima »
Maria Udrea
Bine ați venit în căsuța mea virtuală! Mă bucur că i-ați trecut pragul și vă invit, cu mare drag, să lecturați postările mele! Sunt o persoană simplă și tot simplu gătesc, rețete mai mult cu specific țărănesc, așa cum le-am învățat de la bunica și mama mea. Mă mai inspir din când în când și de pe blogroll, sau din cărți de specialitate, pentru că îmi place să aduc și ceva nou în bucătăria mea și ador când îi surprind plăcut pe cei cărora le gătesc cu mare drag. M-aș bucura nespus să știu că rețetele mele pot fi sursă de inspirație în bucătăriile voastre!
Blender profesional avansat G21
Blendere, storcătoare, deshidratoare
Cook & Play
Arhive